Fotografija: Severina i Zabranjeno pušenje glavne su zvijezde ovog vikenda u Čazmi/Foto: Ranko Šuvar i Jakov Prkić/CROPIX
Galerija
Severina i Zabranjeno pušenje glavne su zvijezde ovog vikenda u Čazmi/Foto: Ranko Šuvar i Jakov Prkić/CROPIX

ČAZMA DANAS SLAVI SVOJ DAN Večeras nastupa Severina, u nedjelju Zabranjeno pušenje

Zvučna estradna imena zacijelo će privući brojnu publiku na glavni čazmanski trg, a iz Grada Čazme svim svojim sugrađanima čestitaju Dan gradaGrad Čazma danas obilježava svoj dan. 

Uz obilje sportskih i kulturnih događanja koja su obilježila cijeli srpanj, a posebice ovaj tjedan, vrhunac se očekuje upravo danas od 22 sata na glavnom gradskom trgu koncertom jedne od najpopularnijih pjevačica domaće estrade - Severine.

Foto: Ranko Šuvar/CROPIX
Foto: Ranko Šuvar/CROPIX

Predgrupa joj je tamburaški sastav "Ledina band" koji će na pozornicu stati u 19 sati. 

Foto: Ledina band
Foto: Ledina band

U subotu će od 19 sati nastupiti grupa Kings, a od 22 sata Čazmance i njihove goste će raspjevati i rasplesati "Ljubavnici". "Ljubavnici" su bend koji se sastoji od pet mladića iz Zagreba i Jastrebarskog, postoje već nekoliko godina, a iza njih je već dosta pjesama i spotova uglavnom ljubavne tematike. 

Foto: Ljubavnici
Foto: Ljubavnici

Nedjelja je rezervirana opet za "Ledina Band" koji će nastupiti u 19 sati kao predgrupa popularnom Zabranjenom pušenju čiji koncert bi trebao početi u 22 sata. 

Zvučna estradna imena zacijelo će privući brojnu publiku na glavni čazmanski trg, a iz Grada Čazme svim svojim sugrađanima čestitaju Dan grada i pozivaju ih da dođu i lijepo se zabave.