Fotografija: Ovo su sudionici prošlogodišnjeg Wine&Walk/Foto: Predrag Uskoković
Galerija
Ovo su sudionici prošlogodišnjeg Wine&Walk/Foto: Predrag Uskoković

Broj sudionika za pohod do daruvarskih vinara rekordno popunjen, za biciklijadu još ima mjesta

Iz Turističke zajednice Daruvar-Papuk pozivaju zainteresirane za biciklijadu da im se jave osobno u Turističkom uredu Daruvar, putem e-maila turizam@daruvar.hr ili telefona 043/331-382U rekordnom roku popunjen je broj zainteresiranih polaznika za jedan od najinteresantnijih događaja ovogodišnjeg Vinodara, WINE & WALK - eno-gastro pješački pohod od vinara do vinara, koji počinje u nedjelju, 6. lipnja, u 9 sati ujutro.

Od vinara do vinara

Za biciklijadu do Sportskog ribnjaka Končanica, poznati Vino Tour, koji starta u subotu, 5. lipnja, u 10 sati još uvijek ima mjesta.  

Podsjetimo, u nedjelju će svi zaljubljenici u šetnju, prirodu i daruvarska vina krenuti na eno-gastro pohod od vinara do vinara, dužine oko 8,5 kilometara. Posjetit će jedinstvene daruvarske vinske punkteve; Badel 1862 d.d. Vinariju Daruvar – podrum Dvorca Janković, OPG Matej Kovačević, OPG Horvat, OPG Pintarić i OPG Voborski.

Plakat za popularni Wine&Walk/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Plakat za popularni Wine&Walk/Foto: TZ Daruvar-Papuk

Na svakom punktu će degustirati vina uz zalogajčiće, a na OPG-u Voborski sve sudionike čeka besplatan ručak i vrhunska zabava. Okupljanjeprijavljenih bit će 6. lipnja u 9 sati ispred Dvorca Janković.

Skriveni putovi 

Isto tako, u organizaciji Turističke zajednice Daruvar - Papuk, Grada Daruvara, a u suradnji s Ribnjačarstvom Končanica, u subotu 5. lipnja održat će se i  "Vino Tour", jedinstvena biciklijada skrivenim putevima ribnjaka Končanica - bike razgled najstarijih ribnjaka u Hrvatskoj. Dužina rute je oko 25 kilometara, a završava na Sportskom ribnjaku Končanica uz zajedničko druženje i besplatan ručak za sve sudionike biciklijade.

Plakat za Vinotour 2021. godine/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Plakat za Vinotour 2021. godine/Foto: TZ Daruvar-Papuk

Budući da se do sada za ovu zanimljivu biciklijadu prijavilo 23 rekreativaca, a može ih sudjelovati 60, iz Turističke zajednice Daruvar-Papuk, pozivaju i ostale zainteresirane da im se jave osobno u Turističkom uredu Daruvar, Trg kralja Tomislava 12, putem e-maila turizam@daruvar.hr ili telefona 043/331-382.

Okupljanje prijavljenih sudionika je u subotu u 10 sati ispred Turističkog ureda Daruvar.