Fotografija: Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Galerija
Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr

BRAVO! Daruvarčanka traži osobu koja joj je greškom u auto stavila vrećicu punu DM proizvoda

"Žao mi je da netko ostane bez svojih stvari koje je kupio", kaže Goranka Flanjak i poručuje da joj se javi osoba koja je ostavila svoju vrećicu u njezinom autuU jurnjavi i blagdanskim šopinzima svašta se događa, ali za ovakav slučaj još nismo čuli.

Malo je reći da je Daruvarčanka Goranka Flanjak ostala iznenađena kada se jučer predvečer vratila iz grada.

Nakon posla obavljala je shopping i u razdoblju od 15.30 do 17 sati bila na nekoliko lokacija, stala je u Stop Shopu, pa kod Plodina, a zatim se zaustavila i u centru, a onda se vratila kući. Dok je iskrcavala kupljeno, ustanovila je da joj je u automobilu potpuno nepoznata DM-ova vrećica s njihovim proizvodima.

Netko je, koliko god to nevjerojatno zvučalo, vrećicu ubacio u njen umjesto svoj automobil.

Ima problem sa zaključavanjem auta

- Ni meni nije jasno kako se to dogodilo. Proizvodi su ženski, očito za mlađu osobu. Zvala sam DM, oni mi nisu mogli pomoći. Eto, netko ostavlja vrećice u tuđim automobilima, a netko poput mene izjuri samo nakratko i ne zaključa automobil, a i inače imam problema sa sustavom zaključavanja - kaže nam simpatična Daruvarčanka.

Njezina sestra Milena Plavić stoga je na Facebooku objavila što se dogodilo i zamolila sve da pomognu u potrazi za stvarnom vlasnicom ove vrećice.

Objava kojom se traži vlasnik/ca vrećice/ Foto: Facebook
Objava kojom se traži vlasnik/ca vrećice/ Foto: Facebook

Sadržaj, naravno, nije objavljen kako se ne bi javio netko pogrešan, no Goranka nam otkriva kako se ne radi o proizvodima veće financijske vrijednosti.

- Nisu to skupi proizvodi, ima ih jedno 15-16, ali ipak bi mi bilo žao da netko ostane bez onog što je kupio za sebe ili nekog drugog - kaže.

U komentarima je cijela situacija ljudima čudna, pa i pomalo smiješna jer se iz nezaključanog vozila najčešće nešto ukrade, a rijetkost je da se nešto ubaci u automobil.

- Nadam se samo da će se netko javiti, zasad još nije - kazuje nam Goranka.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!