Fotografija: Foto: Kulturni multimedijski centar Bjelovar
Galerija
Foto: Kulturni multimedijski centar Bjelovar

Besplatni filmski program u Boho parku: "Uživajte u obiteljskim filmovima i komedijama"

Program "KMC Ljetnog kina" koncipiran je kao presjek godišnjeg kino programa s blockbuster i europskim naslovimaU sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta, Kulturni i multimedijski centar Bjelovar i ove godine organizira besplatni filmski program u u bjelovarskom Boho parku.

Uz obiteljske filmove i komedije možete uživati od 23. do 28. srpnja 2023. od 21 sat.

Urnebesna igra

- Bjelovarčanima nudimo šest žanrovski različitih filmova za sve uzraste, dva animirana- sinkronizirana i četiri igrana filma. Program „KMC Ljetnog kina“ koncipiran je kao presjek godišnjeg kino programa s blockbuster i europskim naslovima - kažu u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar dodajući kako program otvaraju s američkom komedijom „Rat u kući“ s Robertom De Nirom u urnebesnoj igri izdržljivosti s desetogodišnjim unukom, a zatvaraju animiranim-sinkroniziranim filmom koji je oblikovao djetinjstva brojne publike širom svijeta; „Kralj lavova“ iz 1994.

3D animacija

- Zabavit ćete se i gledajući komediju „Nasljedstvo“ s impresivnom glumačkom postavom- Toni Collette, Anna Faris, Kathleen Turner, David Duchovny, Ron Livingston, Rosemarie DeWitt. Donosimo i španjolsku komediju-dramu „Ego protiv ega“ s glumačkim veličinama- Penélope Cruz i Antonio Banderas. Idealni za obiteljski izlazak su i dva hrvatska naslova, igrani film“ Dnevnik Pauline P.“-vedra obiteljska komedija s elementima fantastike koja prati samouvjerenu, emotivnu i duhovitu učenicu 3.c razreda, te animirani-sinkronizirani film „Cvrčak i mravica“ -  prvi hrvatski dugometražnog animirani film napravljen u tehnici 3D animacije - poručuju iz Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar.

Foto: Kulturni multimedijski centar Bjelovar
Foto: Kulturni multimedijski centar Bjelovar

KMC program provodi u suradnji s Kino mrežom RH u sklopu zajedničkog programa „Ljeto u mreži“, s Gradom Bjelovarom i uz potporu HAVC-a.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!