Fotografija: Dramski prvijenac Mire Furlan "Dok nas smrt ne razdvoji" režirao je Miki Manojlović/ Foto: Neja Markičević/CROPIX
Galerija
Dramski prvijenac Mire Furlan "Dok nas smrt ne razdvoji" režirao je Miki Manojlović/ Foto: Neja Markičević/CROPIX

Zbog bolesti glumice odgođena i predstava Mikija Manojlovića "Dok nas smrt ne rastavi"

Svi koji su kupili ulaznice za tu predstavu neka ih sačuvaju za novi termin izvedbe. Moguć je povrat novca za one koji to žele, poručili su organizatori 18. BOK festa.




Nakon što je jučer došla obavijest da se zbog bolesti glumaca odgađa predstava "Konglomeracija za Sašu Anočića", zbog istog razloga odgađa je i dramski prvijenac Mire Furlan, predstava ”Dok nas smrt ne razdvoji”, redatelja Mikija Manojlovića.

Čuvajte ulaznice

- Nažalost, zbog bolesti jedne od glumica u predstavi „Dok nas smrt ne razdvoji“  prisiljeni smo otkazati izvedbu najavljenu za četvrtak 16. rujna u 20 sati. O novom datumu naknadno ćemo izvijestiti, tako da svi koji su kupili ulaznice za tu predstavu neka ih sačuvaju za novi termin izvedbe. Moguć je povrat novca za one koji to žele, poručili su organizatori 18. BOK festa.

Zov divljine

Nadalje, u četvrtak je na rasporedu i predstava "Zov divljine", koja se u izvedbi Gradskog kazališta Gorica trebala održati u atriju Gradskog muzeja Bjelovar.

<p>Još jedna predstava na BOK-u odgođena je zbog bolesti glumaca/ Foto: Deni Marčinković</p>

Još jedna predstava na BOK-u odgođena je zbog bolesti glumaca/ Foto: Deni Marčinković

Međutim, zbog neplanirane situacije vezane za predstavu Mikija Manojlovića, izvedba je iz atrija premještena u Dom kulture te je sada na raspolaganju već broj sjedala.

Predstava Medvjed

Svi oni koji su zainteresirani za ovu predstavu još stignu kupiti ulaznice, a vrijeme izvedbe ostalo je isto, u 18 sati. Dodajmo i to da se program BOK festa nastavlja sutra, predstavom Medvjed, čiju režiju potpisuje Zijah Sokolović. Dramsko-glazbeni dijalog između glumca i pratećih instrumenata također će se održati u Domu kulture, s početkom u 20 sati.