Fotografija: Prizor iz
Prizor iz "Noine Arke"/ Foto: POU Daruvar

Za Uskrs u daruvarsko kino stiže sjajna animirana glazbena avantura "Noina Arka"

Od animiranih avantura do sjajne glumačke postave znanstvene fantastike, sve je to u programu daruvarskog Kina 30. svibnja



Redovni kino program daruvarskog Kina 30. svibnja i ovog tjedna sadrži tri nova naslova. 

Tako ćete moći uživati u animiranoj glazbenoj avanturi Noina arka (Noah's Ark) u četvrtak u 18 sati te u petak, subotu i nedjelju od 17 sati. 

Za ljubitelje drame i trilera tu je "Majčinski instinkt" koji se prikazuje u petak, subotu i nedjelju u 19 sati. 

Večernji ternin rezerviran je za poklonike akcijske znanstvene fanastike. Stiže avantura "Godzila X Kong: Novo carstvo", koja je u četvrtak na programu u 20 sati, a u petak, subotu i nedjelju od 21 sat. 

"Noina arka"

Noina arka predstavlja zabavan i originalan pristup jednoj od najikonografskijih i najpoznatijih priča svih vremena, s ljupkom kombinacijom humora, šarma i simpatičnih likova.

Film prati dva miša, karizmatičnog pjesnika s groznom tremom na pozornici, i talentiranog i šarmantnog gitarista. Kada počnu kiše, samo jedan mužjak i jedna ženka svake vrste smiju ući na Noinu arku. Uz pomoć lukavog škrguta i sreće koja im se nasmiješila, Vini i Tito uspijevaju neprimjetno ući na Arku i zajedno spriječiti sukob između mesoždera i biljojeda.

U isto vrijeme, životinje izvode niz klasičnih pjesama inspiriranih poznatim pjesnikom Viníciusom de Moraesom. Mogu li ovi talentirani skriveni putnici glazbom razbiti napetost i pomoći ovim zatvorenim stvorenjima preživjeti zajedno 40 dana i 40 noći?

Režiju potpisuju Sérgio Machado i Alois di Leo, a glasove daju Dino Jelusić, Jan Kovačić, Bojan Navojec, Ivan Đuričić, Mara Picukarić, Nina Kaić, Filip Vidović, Željko Duvnjak, Kristina Habuš, Marko Juraga, Jasna Palić Picukarić, Radovan Ruždjak, Boris Barberić, Jasna Bilušić

"Majčinski instinkt"

Uznemirujući psihološki triler o dvije najbolje prijateljice i susjede, Alice i Céline, čiji su savršeni životi u predgrađu 60-ih uništeni tragičnom nesrećom s jednim od njihove djece. Film je nastao prema istoimenom bestseler romanu Barbare Abel (“Derrière la haine”).

Alice i Celine žive tradicionalnim načinom života s uspješnim muževima i sinovima iste dobi. Savršeni životni sklad iznenada je narušen nakon tragične nesreće. Pratimo Alice i Céline dok njihove obiteljske veze postupno potkopavaju krivnja i paranoja, te se razvijaju sumnje koje otkrivaju mračnu stranu majčinske ljubavi.

Filmski Monsterverse studija Legendary donosi eksplozivni okršaj između Godzille i Konga u potpuno novoj avanturi koja stavlja moćnog Konga i strašnog Godzillu u borbu protiv kolosalne prijetnje skrivene unutar našeg svijeta, izazivajući njihovo vlastito postojanje – i naše.

Godzilla x Kong: Novo carstvo dublje istražuje povijest ovih titana i njihovog podrijetla, kao i tajne Otoka lubanja i dalje, otkrivajući mitološku bitku koja je pomogla oblikovati ova izvanredna bića i zauvijek ih povezala s čovječanstvom.

Pod redateljskom palicom Adama Wingarda okupila se zavidna filmska ekipa, tu su Dan Stevens, Alex Ferns, Brian Tyree Henry, Rebecca Hall, Rachel House, Fala Chen, Kaylee Hottle, Mercy Cornwall...

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i Tiktoku!