Fotografija: Ove su si godine Lipičani i žitelji okolnih mjesta dali truda/Foto: Facebook TZ Grada Lipika
Galerija
Ove su si godine Lipičani i žitelji okolnih mjesta dali truda/Foto: Facebook TZ Grada Lipika

Za najljepšu lipičku okućnicu nadmeće se 14 obitelji, znatno više nego ranijih godina

Fotografije možete pogledati na Facebook stranici Turističke zajednice grada Lipika, a prijavljene okućnice su iz Lipika, Poljane, Antunovca, Dobrovca i Marinog Sela



LIPIK - Otvoreno je glasovanje za odabir najljepše božićne okućnice Grada Lipika. Već tradicionalno, svake godine uoči Božića i novogodišnjih blagdana, Grad Lipik i njegova Turistička zajednica organiziraju akciju pod nazivom „Najljepša božićna okućnica“ kako bi se pokazalo da i s malo ukrasa možemo stvoriti atmosferu u kojoj se osjeti božićni duh, piše Compas.

Pogledajte sve fotografije i glasajte za svog favorita/Foto: Facebook TZ Grada Lipika
Pogledajte sve fotografije i glasajte za svog favorita/Foto: Facebook TZ Grada Lipika

I ove se godine više natjecatelja prijavilo na nagradnu akciju. Neki su od njih sudjelovali i ranijih godina, a neki sa svojim okućnicama sudjeluju po prvi put.

14 prijavljenih

-Božićne okućnice Grada Lipika i ove su godine obasjale naše ulice. Na ovogodišnju akciju Turističke zajednice odazvalo se 14 vrijednih domaćina, što je puno više nego ranijih godina. Prijavljene okućnice su iz Lipika, Poljane, Antunovca, Dobrovca i Marinog Sela. Općenito, vidljivo je da su Lipik i naselja malo više ukrašeni nego 2019. godine i jasno je da se ova dugogodišnja aktivnost Turističkog ureda isplatila. Četveročlana komisija je pregledala sve prijavljene okućnice i utvrdila vjerodostojnost fotografija, a na građanima je da na Facebooku odaberu najbolju okućnicu u 2021. godini, poručio je Hrvoje Kovačić, voditelj lipičke Turističke zajednice, piše Compas.

Fotografije možete pogledati na Facebook stranici Turističke zajednice grada Lipika. (klikni OVDJE)