Fotografija: Foto: Tomislav Kukec/MojPortal.hr, Teatar To Go
Galerija
Foto: Tomislav Kukec/MojPortal.hr, Teatar To Go

Vladan Ivković stvorio bajkovitu predstavu "Nevolje princeze Lijepe". Pogledajte je u subotu!

"Princeza Lijepa jako je lijepa, kako joj i ime kaže. Samo… Ima jedan problem – smrdi joj iz usta, a treba se udati za princa Dragog. Ali postoji tajnovito rješenje... - kaže redatelj Vladan Ivković



Edukativna, bajkovita, vesela i razigrana predstava "Nevolje princeze Lijepe" nam dolazi ove subote u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Daruvar uz potporu Grada Daruvara. Radi se o kazališnoj matineji subotom u izvedbi mladih glumaca Amaterskog kazališta Maska Daruvar.

Termin je, dakle, subota, 8. lipnja u 11 sati.

Radnja ove predstave za djecu veoma je zanimljiva. 

Plakat za predstavu Nevolje princeze lijepe/ Foto: POU Daruvar
Plakat za predstavu Nevolje princeze lijepe/ Foto: POU Daruvar

- Princeza Lijepa jako je lijepa, kako joj i ime kaže. Samo…ima jedan problem – smrdi joj iz usta. Kralj i kraljica dolaze k vještici kako bi im ona smućkala čarobni napitak koji će princezu Lijepu riješiti problema i učiniti je još ljepšom te joj omogućiti da se uda za princa Dragog. Rješenje je jednostavno, samo ga treba pronaći, tajnovito kaže redatelj Vladan Ivković o predstavi u kojoj igraju Renata Špoljar, Nia Santo, Arlena Bartoš, Danaja Arabadžić, Martina Brajković, Eni Ljuština, Nika Cipan i Lana Lenardić. Za scenografiju je zadužen Siniša Vlahovac, šaptač glumcima je Mateo Manci, a tehničku podršku pružit će Zlatko Janda.

Vladan Ivković/Foto: Tomislav Kukec/MojPortal.hr
Vladan Ivković/Foto: Tomislav Kukec/MojPortal.hr

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!