Fotografija: Foto: Općina Velika Pisanica
Galerija
Foto: Općina Velika Pisanica

Velikopisančani ispunili dom do posljednjeg mjesta: "Oduševila ih predstava „Sve o muškarcima“

"Prepuni Društveni dom u Velikoj Pisanici na predstavi Teatra GAVRAN znak je da je naša publika željna dobrih predstava, stoga ćemo nastojati da se predstave češće održavaju u našoj sredini", poručuju iz Općine



VELIKA PISANICA - I sami organizatori, dakle Općina Velika Pisanica, ostali su zatečeni odličnim odazivom svojih žitelja za kazališnom predstavom koju su im besplatno omogućili.

Naime, kako smo ranije pisali, povodom Dana žena, u Velikoj Pisanici potpuno besplatno igrala je predstava „Sve o muškarcima“. Muški svijet u ovoj se priči razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga...

Brojna publika

- Prepuni Društveni dom u Velikoj Pisanici na predstavi Teatra GAVRAN znak je da je naša publika željna dobrih predstava, stoga ćemo nastojati da se predstave češće održavaju u našoj sredini.

Foto: Općina Velika Pisanica
Foto: Općina Velika Pisanica
Foto: Općina Velika Pisanica
Foto: Općina Velika Pisanica

S komedijom „Sve o muškarcima“ glumci Teatra GAVRAN nasmijali su i razveselili brojnu publiku koja je prisustvovala besplatnoj predstavi u organizaciji Općine Velika Pisanica, poručili su iz Općine.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!