Fotografija: Predstava počinje u 20 sati/ Foto: POU Daruvar
Galerija
Predstava počinje u 20 sati/ Foto: POU Daruvar

Večeras u Daruvaru pogledajte hit predstavu "Kako i zašto ubiti muža"

Ova komedija do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku u mnogim dvoranama diljem regije.



Hit komedija "Kako i zašto biti muža", koja je rađena po motivima knjige Antonia Amurrija u adaptaciji i režiji Rade Vukotića, večeras s početkom u 20 sati gostuje u daruvarskoj kino dvorani. 

Komedija je to o milijun razloga zašto ubiti muža. U ovoj predstavi žene će uspjeti pronaći na koji tip muža su osuđene, s podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena.

Plakat/ Foto: POU Daruvar
Plakat/ Foto: POU Daruvar

Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnog spola na priručnik,,Kako i zašto ubiti suprugu”. Naime autor ovog djela Antonio Amuri optužen je za muški šovinizam, poslije čega je uslijedio i priručnik namijenjen damama.

Publika će uživati

Inače, ova komedija do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku u mnogim dvoranama diljem regije.

Ulogu supruga tumači Peđa Damjanović, koji između ostaloga ima zapaženu ulogu u zabavno glazbenom igranom programu „Čađava mehana“.

Žensku stranu ispričat će glumica Nataša Aksentijević, poznata glumica i TV voditeljica, a redatelj predstave je Radomir Rade Vukotić.

Ulaznice možete nabavi na blagajni kina od 17 sati. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!