Fotografija: Prošlogodišnji kviz/ Foto: Nikica Puhalo
Galerija
Prošlogodišnji kviz/ Foto: Nikica Puhalo

Udruga mladih Nada na Cvjetnom sajmu organizira cvjetni pub kviz. Još se stignete prijaviti!

Nakon svakog kruga ekipe odgovaraju upisivanjem odgovora pomoću krede na drvenu kuhaču u obliku ginka i pokazuju odgovor voditelju. Najbolje tri ekipe osvojaju nagrade, kažu organizatori



Udruga mladih u EU "NADA" i ove godine u sklopu Cvjetnog sajma u Daruvar organizira pub kviz pod nazivom "Flower Power Quiz". Kako i priliči, teme će biti cvijeće, biljke i sve povezano s tim, a kviz počinje u subotu, 14. svibnja, u 16 sati ispred zgrade Arkadije u Julijevom parku.

Šest ekipa

- U kvizu može sudjelovati šest ekipa, a svaka može imati tri do pet člana. Kviz će se sastojati od 30 pitanja s ABC odgovorima. Princip je takav da voditelj čita pitanja na mikrofon, a ekipe će istovremeno dobiti pitanje na papiru. Nakon svakog kruga ekipe odgovaraju upisivanjem odgovora pomoću krede na drvenu kuhaču u obliku ginka i pokazuju odgovor voditelju, poručili su organizatori kviza. 

Foto: Nikica Puhalo
Foto: Nikica Puhalo

Dodaju i to da u slučaju izjednačenog rezultata u nekom od prva tri mjesta, igra se pripetavanje.

Vrijedne nagrade

- Nakon zadnjeg kruga i proglašenja pobjednika dijele se nagrade. Za vrijeme kviza, dok se postavljaju pitanja strogo je zabranjeno koristiti mobitele, tablete ili laptope, dok se u pauzama isti smiju koristiti. Ako između ekipa dođe do nesporazuma ili problema, a odnose na natjecanje, konačnu odluku donosi voditelj natjecanja, naglašavaju organizatori.

Recimo i to da pobjednik kviza osvaja Gringo meni i piće po izboru u Restoranu Teresa za cijelu ekipu, drugoplasirana ekipa dobit će ulaznice za film po želji u daruvarskom Pučkom otvorenom učilištu, dok će trećeplasirani dobiti cvjetne aranžmane za cijelu ekipu. 

Prijave za kviz su krenule, a svoje ekipu možete prijaviti OVDJE