Fotografija: Udruga Impress obilježava Svjetski dan kazališta izložbom dalekozora Antonije Putić/Foto: Udruga Impress
Galerija
Udruga Impress obilježava Svjetski dan kazališta izložbom dalekozora Antonije Putić/Foto: Udruga Impress

Udruga Impress organizira predavanje i izložbu povodom Svjetskog dana kazališta

Pozivamo sve koji se bave kulturom i umjetnosti da se slobodno obrate i uključe u sudjelovanje u projektu, kaže predsjednica udruge Tanja Herceg



Daruvarska Udruga Impress će u petak povodom Svjetskog dana kazališta organizirati dva događaja.

Dramska pedagoginja i voditeljica Bjelovarskog amaterskog kazališta, Margareta Fabičević, održat će predavanje na temu "Kako napraviti predstavu?", a kazališna producentica Antonija Putić održat će izložbu dalekozora iz vlastite osobne kolekcije.

Predavanje Margarete Fabičević/Foto: Udruga Impress
Predavanje Margarete Fabičević/Foto: Udruga Impress

Dva projekta

- Važno je naglasiti da se izložba dalekozora održava u sklopu projekta Kulturnjak.hr kojeg provodimo u partnerstvu s Centrom za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od oko 417 tisuća kuna. Predavanje se održava u sklopu Kuće mogućnosti koja je vrijednosti gotovo 1,9 milijuna kuna. Niti jedan od ovih projekata nema sufinanciranja građana ili Grada Daruvara - istaknula je predsjednica Udruge Impress Tanja Herceg.

Udruga Impress organizira dva događaja ovaj petak/Foto: Udruga Impress
Udruga Impress organizira dva događaja ovaj petak/Foto: Udruga Impress

Poziv zainteresiranima

Udruga Impress poziva sve zainteresirane građane da se priključe i posjete izložbu i predstavu te da vide što im udruga nudi.

- Riječ je o projektima koji okupljaju različite umjetnike i kulturnjake pa tako pozivamo sve koji se bave kulturom i umjetnosti da se slobodno obrate i uključe u sudjelovanje u projektu jer će im se omogućiti i platforma za online aktivnosti ili određena sredstva ukoliko se bave nekim značajnim aktivnostima - dodala je Tanja Herceg.