Fotografija: Predstava počinje u 18 sati/ Foto: Margareta Fabičević
Galerija
Predstava počinje u 18 sati/ Foto: Margareta Fabičević

U Siraču danas gostuje predstava bjelovarskog kazališta "Nevolje princeze Lijepe"

Fantastičan tekst potpisuje profesor i dramski pedagog Vladan Ivković. Predstava je jako tražena jer je interesantna, edukativna i zabavna, a govori i važnosti osobne higijene, kaže Maja FabičevićU sklopu višednevnog obilježavanja Dana Općine Sirač, Bjelovarsko kazalište danas će u Hrvatskom domu izvesti predstavu "Nevolje princeze Lijepe".

Prema riječima Maje Margarete Fabičević, režiserke te ujedno i voditeljice Bjelovarskog kazališta, riječ je o iznimno edukativnoj predstavi namijenjenoj za djecu od 3 pa sve do 13, 14 godina.

Edukativna i zabavna predstava namijenjena je djeci od 3 do 12 godina/ Foto: Margareta Fabičević
Edukativna i zabavna predstava namijenjena je djeci od 3 do 12 godina/ Foto: Margareta Fabičević

- Predstava je jako tražena jer je interesantna, edukativna i zabavna. Govori i važnosti osobne higijene, poput pranja zuba i ostalih stvari. Inače, predstavu smo izvodili dugi niz godina, a lani smo je obnovili te smo u novom sastavu već nastupali na brojnim festivalima, poručila je Fabičević.

Kako kaže, predstava obiluje ablativnim kostima te zanimljivom pričom.

- Fantastičan tekst potpisuje profesor i dramski pedagog Vladan Ivković. Mladi doista vole igrati ovu predstavu, a paralelno s tim djeca ju jako dobro prihvaćaju, istaknula je Maja Fabičević.

Tekst potpisuje Vladan Ivković/ Foto: Margareta Fabičević
Tekst potpisuje Vladan Ivković/ Foto: Margareta Fabičević

Bolji poziv za sve mlade iz Sirača, ali i okolnih mjesta doista nije potreban. Kao što smo već rekli, predstava će biti prikazana u Hrvatskom domu Sirač, s početkom u 18 sati, a ulaz je besplatan. 

Plakat/Foto: Bjelovarsko kazalište
Plakat/Foto: Bjelovarsko kazalište

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!