Fotografija: Petra Heisinger/Instagram
Galerija
Petra Heisinger/Instagram

U Lipik stiže Petra Heisinger, žena koja je prebrodila sve teškoće i u njima našla smisao

Samohrana majka koja je prošla kroz trnovit razvod pa u životnim problemima vidjela priliku za rast podijelit će svoje iskustvo



Svi se nekad osjećamo kao da smo došli pred zid. Životne teškoće, od problema u privatnom životu do posla i borbe s egzistencijom nekad se čine naprosto previše i najradije ujutro ne bismo ustali iz kreveta.

Zato nije loše sutra, u četvrtak, doći u Lipik na promociju knjige Riječanke Petre Heisinger "Ja sam Petra, nećete me slomiti", autobiografskog romana ove svestrane žene, samohrane majke, nutricionistice, fitness trenerice, glazbenice i književnice.

Brzo stekla popularnost

Kako nam objašnjava ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Lipik Jasna Molnar-Kukić, Petrina knjiga izdana je relativno nedavno a već je stekla golemu popularnost i doživjela drugo izdanje.

- Petra u njoj dočarava kako su lijepe ali i manje lijepe stvari u životu prilika za osobni rast i razvoj te ih kao takve treba prihvatiti. Progovara o trnovitom životnom putu, teškom razvodu braka i borbi za egzistenciju, životu samohrane majke, ali i kako je u svemu tome mnogo naučila o sebi i životu - objašnjava ravnateljica.

Dodaje kako su u ovim teškim vremenima ljudi "gladni" poruka nade, poruka da nikada nije kraj i da se problemi mogui savladati uz pozitivan stav kojeg nije uvijek lako postići. Zato je tu Petra koja vodi i radionice "Pospremi glavu" u Rijeci, Zagrebu ali i putem interneta, a u kojima svima pomaže da se "srede" u glavi i pokušaju promijeniti svoj život nabolje.

Dolazi joj sve više muškaraca

Promocija knjige "Ja sam Petra, nećete me slomiti" u Gradskoj knjižnici i čitaonici Lipik počinje u četvrtak u 18 sati u prostorijama Multikulturalnog centra u Slavonskoj 47. Osim druženja s autoricom, posjetitelji će moći kupiti knjigu koju će autorica rado i potpisati. Iako se čini kako je tema "ženska", ravnateljica kaže kako na Petrine promocije i radionice dolazi i sve više muškaraca, tako da ne sumnjamo da će odaziv u četvrtak biti velik.

Promocija knjige Petre Heisinger
Promocija knjige Petre Heisinger

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!