Fotografija: Russell Crowe u misteriji potrage za ubojicom/Foto: POU Daruvar
Russell Crowe u misteriji potrage za ubojicom/Foto: POU Daruvar

U Daruvaru ovoga tjedna pogledajte film "Ubojita sjećanja" s Russellom Crowe u glavnoj ulozi

Russell Crowe glumi Roya Freemana koji prati bivšeg detektiva odjela za umorstva dok se podvrgava eksperimentalnom liječenju Alzheimerove bolesti,. Zatim preuzima desetljeće star neriješen slučaj ubojstva...



DARUVAR – U daruvarskom kinu ovoga tjedna možete pogledati čak četiri nova naslova - animiranu obiteljsku avanturu "Priča o leptiru" (Butterfly Tale) koja se prikazuje u petak, subotu i nedjelju od 18 sati.

Akcijsku komičnu dramu "Kaskader" (Fall Guy) pogledajte u četvrtak od 19 sati, te u petak i subotu od 19:45 sati.

Krimi misteriozni triler "Ubojita sjećanja" (Sleeping Dogs) na rasporedu je u četvrtak u 21:15 te u nedjelju od 20 sati.

Horor triler "Bezgrešna" (Immaculate) pogledajte u petak i subotu od 22 sata.

"Priča o leptiru"

Hrabar, simpatičan, ali nespretan leptir s jednim kraćim krilom imena Patrick kreće na putovanje života sa svojim najboljim prijateljima, gusjenicom Martyjem te Jennifer, leptiricom koja se boji visina. No, prije svega, Patrick se mora suočiti sa svojim strahovima, prihvatiti svoju jedinstvenost boreći se protiv promjenjivih vremenskih prilika, ljudi i tri zle ptice željne osvete. Priča o leptiru je priča o samospoznaji i herojstvu ispričana s puno humora ističući poruku da su naše razlike manje važne od veza koje dijelimo, te da se pravi karakter pokazuje u teškim situacijama.

"Kaskader"

Akcijska komedija odaje počast kaskaderima diljem svijeta.

Priča o kaskaderu koji je prisiljen doći u prve redove i postati akcijska zvijezda temelji se na istoimenoj televizijskoj seriji iz 1980-ih Glena A. Larsona s Leejem Majorsom i Heather Thomas u glavnim ulogama te je ujedno posveta svim kaskaderima diljem svijeta koji rade ogroman, ali i nevidljiv posao.

Gosling je Colt Seavers, bivši vrhunski kaskader koji više ne može parirati mlađim kolegama, a i oporavlja se od nesreće u kojoj je gotovo izgubio život, no kad ga zamole da se uključi u filmski projekt svoje bivše djevojke Jody Moreno (Blunt), vraća se u akciju. Poznato je da nevolja nikad ne dolazi sama, pa osim što radi za bivšu djevojku, nestaje glavni glumac u filmu (kojega glumi Aaron Taylor-Johnson), a Colt sve vještine koje koristi na setu, stavlja na raspolaganje kako bi ga pronašao.

"Ubojita sjećanja"

Russell Crowe u misteriji potrage za ubojicom.

Pateći od gubitka pamćenja, bivši detektiv odjela za ubojstva pokušava riješiti brutalno ubojstvo kojeg se ne može sjetiti. Dok sastavlja dokaze iz desetljeća stare istrage, ubrzo otkriva zlokobnu mrežu zakopanih tajni povezanih s njegovom zaboravljenom prošlošću.

U režiji Adama Coopera, Sleeping Dogs temelji se na romanu The Book of Mirrors autora E.O. Ćirovići. Russell Crowe u filmu glumi Roya Freemana koji prati bivšeg detektiva odjela za umorstva dok se podvrgava eksperimentalnom liječenju Alzheimerove bolesti, a zatim ponovno preuzima desetljeće star neriješen slučaj ubojstva.

Osim Crowea, u Sleeping Dogs filmu glumi i Karen Gillan, koja je najpoznatija po ulozi Nebule u filmovima Čuvari galaksije. U filmu se također pojavljuju Marton Csokas, Kelly Greyson, Lucy-Rose Leonard, Ellizabeth Blackmore i Thomas M. Wright. Nadolazeća misterija ubojstva također označava ponovni susret Crowea i glumca Tommyja Flanagana, s tim da su se dva glumca ranije pojavljivala zajedno kao dio postave Gladijatora, epa Ridleya Scotta iz 2000. godine.

Horor triler "Bezgrešna"

Samostanski horor sa Sydney Sweeney, zvijezdom serije „Euphoria”, u glavnoj ulozi!

Cecilia, žena s dubokom vjerom, započinje novo poglavlje u svom životu kad je s velikim entuzijazmom dočekana u predivnom talijanskom slavnom samostanu. Na prvi pogled, samostan izgleda kao oaza spokoja, a Cecilija je sretna što može doprinijeti zajednici koja ju je srdačno prihvatila. Međutim, njen san o mirnom životu brzo se pretvara u noćnu moru dok otkriva užasne tajne unutar samostanskih zidina.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!