Fotografija: Ovog tjedna daruvarski kino donosi dva filma/ Foto: POU Daruvar
Galerija
Ovog tjedna daruvarski kino donosi dva filma/ Foto: POU Daruvar

U daruvarskom kinu pogledajte novi nastavak animirane avanture i jednog zagonetnog antijunaka

Riječ je o animiranoj akcijskoj avanturi "Sonic: Super jež 2" i akcijskoj avanturističkoj drami/fantaziji "Morbius"



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o animiranoj akcijskoj avanturi "Sonic: Super jež 2" i akcijskoj avanturističkoj drami/fantaziji "Morbius".

"Sonic: Super jež 2"

Omiljeni superbrzi plavi jež se vraća u novoj, još većoj avanturi! Nakon što se smjestio u Green Hills, Sonic je odlučan pokazati svima da ima sve kvalitete pravog junaka.

"Sonic: Super jež 2"/ Foto: POU Daruvar
"Sonic: Super jež 2"/ Foto: POU Daruvar

Njegov test počinje u trenutku kada se vrati Dr. Robotnik, ovoga puta s novim partnerom – Knucklesom, u potrazi za smaragdom koji ima moć stvoriti i uništiti civilizacije. Sonic će se udružiti s Tailsom pa će njih dvojica krenuti u avanturu tijekom koje moraju pronaći smaragd prije nego što padne u krive ruke.

Novi nastavak animirane avanture pogledajte u petak, subotu i do nedjelju od 18 sati.

"Morbius"

Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vrijeme i najkompleksnijih likova konačno oživljava na velikom platnu uz Jareda Leta, dobitnika prestižne nagrade Oscar, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Michaela Morbiusa.

"Morbius"/ Foto: POU Daruvar
"Morbius"/ Foto: POU Daruvar

Uslijed rijetke krvne bolesti, a odlučan spasiti druge koji boluju od sličnog problema, doktor Morbius pokušava s opasnim eksperimentom. Premda se isprva sve čini strahovito uspješnim, on sam pretvara se u sve mračniju figuru. Hoće li dobro nadvladati zlo ili će Morbius na kraju ipak podlegnuti novim misterioznim porivima?

Ovaj film također možete pogledati od danas pa sve do nedjelje od 20 sati i 15 minuta.