Fotografija:
"Opasan let"/ Foto: POU Daruvar

U daruvarskom kinu pogledajte novi akcijski triler s Gerardom Butlerom u glavnoj ulozi

Priča prati pilota koji je prisiljen na hitno slijetanje nakon sve gorih vremenskih uvjeta. No bijeg od elementarnih nepogoda odvede ga u drugu vrstu nepogode...



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o avanturi "Dječak i tigar" te akcijskom trileru "Opasan let".

"Dječak i tigar"

Inspirativna i uzbudljiva avantura koja se bavi jednim od najvažnijih pitanja našeg vremena, očuvanjem divljih životinja i ugroženih vrsta. U dolinama Himalaja, dječak siroče spašava mladunče bengalskog tigra od nemilosrdnih lovokradica koji su ubili tigrovu majku.

Zajedno su krenuli u planine do samostana Taktsang u Butanu poznatog kao “Tigrovo gnijezdo” gdje su se budistički redovnici sklonili nakon kineske invazije na Tibet 1950. kako bi zaštitili te grandiozne velike mačke. Dječak i tigar će zajedno morati proputovati stotine milja i preživjeti ekstremne vremenske uvjete kako bi stigli do tigrovog novog doma visoko na Himalaji. Njih će dvoje doživjeti jednu od najvećih životnih avantura: pravo prijateljstvo!

Ovaj film na rasporedu je u četvrtak od 19 te u subotu i nedjelju od 18 sati.

"Opasan let"

Novi akcijski film s Gerardom Butlerom u glavnoj ulozi! Gerard Butler i Mike Colter bore se za opstanak u napetom akcijskom trileru koji će vas držati na rubu sjedala do samog kraja.

Priča prati pilota zrakoplova koji je prisiljen na hitno slijetanje nakon sve gorih vremenskih uvjeta koji mu onemogućavaju da nastavi svoj let. No bijeg od elementarnih nepogoda odvede ga u drugu vrstu nepogode: u ratnu zonu usred džungle.

Opasan let možete pogledati u od petka do nedjelje od 20 sati.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!