Fotografija: U daruvarskom kinu ovoga tjedna pogledajte animiranu komičnu avanturu i kultni horor/Foto: PUO Daruvar
Galerija
U daruvarskom kinu ovoga tjedna pogledajte animiranu komičnu avanturu i kultni horor/Foto: PUO Daruvar

U daruvarskom kinu pogledajte animiranu komičnu avanturu i kultni horor

Film "Vatreno srce" posvećen je svim hrabrim vatrogaskinjama i vatrogascima i slavi ustrajnost, hrabrost i timski rad



DARUVAR – Na redovitom kino repertoaru ovog tjedna u Daruvaru možete pogledati dva naslova: Vatreno srce (Fireheart) i Siroče: Prvo ubojstvo (Orphan: First Kill).

Animirana komična avantura "Vatreno srce" (Fireheart) je na rasporedu danas, u 1. rujna u 18 sati, u petak 2. rujna u 18 sati, u subotu 3. rujna u 18 sati te u nedjelju 4. rujna u 18 sati.

Vatreno srce

Film je posvećen svim hrabrim vatrogaskinjama i vatrogascima i slavi ustrajnost, hrabrost i timski rad. Glasove su likovima posudili su osim naših poznatih glumaca i djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba.

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

Broadway, New York, 1920. godina. Šesnaestogodišnja Georgia Nolan želi krenuti stopama svog oca i sanja o tome da bude prva vatrogaskinja na svijetu.

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

Kad misteriozni piroman počne paliti seriju podmetnutih požara po Broadwayu, njujorški vatrogasci počinju misteriozno nestajati. Gradonačelnik New Yorka poziva Georgijina oca iz mirovine da vodi istragu o nestancima. Očajnički želeći pomoći ocu i spasiti svoj grad, Georgia se prerušava u mladića zvanog “Joe” i pridružuje se maloj skupini hrabrih vatrogasaca koji pokušavaju zaustaviti piromana.

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

Glasovi: Zrinka Cvitešić, Živko Anočić, Saša Buneta, Lana Blaće, Toma Medvešek, Tin Rožman

Krimi drama/ horor "Siroče: Prvo ubojstvo" (Orphan: First Kill) prikazuje se danas 1. rujna u 20 sati, u petak, 2. rujna u 20 sati, u subotu 3. rujna u 20 sati te u nedjelju 4. rujna u 20 sati.

Horor Siroče

Kultni američki horor film iz 2009. godine, dobiva svoj nastavak.

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

Siroče: Prvo ubojstvo zamišljen je kao prequel originalnog filma te će publici pružiti uvid u mračnu povijest Leene Klammer “Esther” i u njezino prvo ubojstvo.

Prvi film govori o Estherinom prijašnjem životu – obitelj s kojom živi nije prva obitelj koja ju je posvojila, a znamo i da je pobjegla iz psihijatrijske ustanove.  Međutim, novi nastavak Siroče: Prvo ubojstvo priča o tome kako je Leena uspjela pobjeći iz Estonije u Sjedinjene Države.

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar

Leena Klammer je žena koja pati od hipopituitarizma, zbog čega izgleda mlađe. Predstavljala se kao “Esther”, nestala kći Katie Mauerove i Richarda Mauerova. Katie je uvjerena da to nije njezina kći, dok Richard vjeruje da njegova žena pati od paranoje. Leena ih pokušava razdvojiti stvarajući velike probleme obitelji i sukobljava se s majkom koja će zaštititi svoju obitelj pod svaku cijenu.

Foto: PUO Daruvar
Foto: PUO Daruvar