Fotografija: Kadar iz filma Ferrari/ Foto: POU Daruvar
Kadar iz filma Ferrari/ Foto: POU Daruvar

U daruvarskom kinu ovog tjedna pogledajte tri prave filmske poslastice

U redovnom kino programu prikazuje se animirana avantura, biografska sportska drama i jedna romantična komedija



U redovnom kino programu daruvarskog kina ovog su tjedna ova  čak tri naslova koja će zadovoljiti interese svakog filmskog sladokusca jer izbor je uistinu raznolik.

Tako od četvrtka do nedjelje stiže animirana avantura "Ekipa iz džungle 2: Svjetska turneja". U četvrtak je projekcija filma, koji je sinkroniziran na hrvatski, od 18, a ostale dane od 17 sati.

- Koga pozivamo u pomoć kada misteriozni super-zlikovac prekrije džunglu ružičastom pjenom koja eksplodira pri dodiru s vodom? Ekipu iz džungle naravno!Manje od mjesec dana prije sezone kiša, utrka s vremenom je počela. Od Sjevernog pola do Dalekog istoka, prelazeći planine, pustinje i oceane, naši junaci će daleko od svoje omiljene džungle morati pretražiti svijet u potrazi za protuotrovom - kažu u kinu o filmu u režiji Laurent Bru, Yannick Moulin i Benoîta Somville, a koje su hrvatske glasove posudili

Ivan Đuričić, Marko Makovičić, Dražen Bratulić, Anja Đurinović, Ivica Zadro, Željko Duvnjak, Lada Bonacci i Nikša Kušelj

Stiže i "Ferrari"

Biografska povijesna sportska drama "Ferrari" na rasporedu je u terminima u četvrtak 28. 12. u 20 sati, a u petak i subotu od 21 sat.

Nakon spektakla Formule 1, bivši je vozač Enzo Ferrari u krizi. Bankrot prijeti tvornici koju su on i njegova supruga Laura od temelja izgradili prije deset godina. Njihov nestalan brak razoren je gubitkom sina Dina godinu dana ranije. Ferrari se bori i na privatnom planu oko priznanja sina Piera kojeg je dobio s Linom Lardi. Osim toga, tu je i pritisak da se poveća proizvodnja automobila iako su u tijeku pripreme za opasnu kultnu utrku Mille Miglia koja se vozila od Brescie do Rima i natrag.

Riječ je o biografskom filmu nastalom prema knjizi Brocka Yatesa “Enzo Ferrari – The Man and the Machine” o talijanskom proizvođaču trkaćih automobila i poduzetniku Enzu Ferrariju te njegovim profesionalnim i osobnim borbama tijekom 1957. godine, redatelja i koscenarista Michaela Manna, jednog od najznačajninih redatelja današnjice i sa Adamom Driverom u glavnoj ulozi.

Režiju potpisuje Michael Mann, a glumačka ekipa je impresivna. Igraju tako Adam Driver, Penélope Cruz, Shailene Woodley, Jack O’Connell, Sarah Gadon, Patrick Dempsey, Gabriel Leone, Valentina Bellè, Massi Furlan, Tommaso Basili...

"Samo ne ti"

Ljubitelji romantike doći na svoje uz film "Samo ne ti".

U komediji Samo ne ti, Bea (Sydney Sweeney) i Ben (Glen Powell) izgledaju kao savršen par!

Nakon nevjerojatnog prvog spoja dogodi se nešto što njihovu vatrenu privlačnost pretvori u ledenu – sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na vjenčanju u Australiji. Stoga čine ono što bi učinile bilo koje dvije zrele odrasle osobe – pretvaraju se da su par.

Režija i scenarij djelo je Willa Glucka, a osim Sweney i Powell, glumcima se pridružuju Ermot Mulroney, Michelle Hurd, Alexandra Shipp, Darren Barnet, Rachel Griffiths, Bryan Brown, GaTa, Hadley Robinson

Film pogledajte u petak, subotu i nedjelju od 19 sati.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!