Fotografija: Daruvarsko kino ovog tjedna prikazuje dva filma/ Foto: POU Daruvar
Daruvarsko kino ovog tjedna prikazuje dva filma/ Foto: POU Daruvar

U daruvarskom kinu ovog tjedna pogledajte posljednje putovanje omiljenih svemirskih odmetnika

U novoj uzbudljivoj priči o Čuvarima galaksije, naša omiljena grupa neprilagođenih izgleda malo drugačijeNa repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o akcijskoj avanturističkoj komedija "Čuvari galaksije 3" i akcijskoj avanturi "Superćelija".

"Čuvari galaksije 3"

U trećem Marvelovom filmu redatelja Jamesa Gunna gledamo mnoga poznata lica. U novoj uzbudljivoj priči o Čuvarima galaksije, naša omiljena grupa neprilagođenih izgleda malo drugačije. Peter Quill, koji još uvijek tuguje zbog gubitka Gamore, mora okupiti svoj tim kako bi obranio svemir i zaštitio jednog od svojih. Misija koja bi, ako se ne završi uspješno, vrlo vjerojatno mogla dovesti do kraja Čuvara kakve poznajemo.

Film „Čuvari galaksije 3“ sadrži nekoliko sekvenci s jakom svjetlošću koja može utjecati na posjetitelje koji su osjetljivi na fotosenzitivnu epilepsiju ili na druge osjetljivosti na svjetlost.

Ovaj filma na rasporedu je od petka do nedjelje od 18 sati.

"Superćelija"

William, sin legendarnog lovca na oluje Billa Brodyja, kao dijete je izgubio oca u tornadu. Sada kao tinejdžer u potrazi za identitetom, William kreće tatinim stopama. Na tom putovanju pronalazi svoje obiteljsko ime na logotipu turističke tvrtke specijalizirane za lov na oluje koja koristi ostavštinu njegova oca kako bi napunila vlastite džepove.

Obiteljski posao sada pripada Zaneu Rogersu, nesmotrenom turoperatoru koji vidi dolare tamo gdje drugi vide olujne oblake. Kad mu sudbina stigne u obliku jedne od najjačih zabilježenih oluja, William napušta majku i dom kako bi se udružio s očevim bivšim partnerom koji je jedva preživio tornado. Roy, stari partner Willamova oca, pokušava ga zaštititi od opasnosti, no majka priroda ima drugačije planove.

Ovaj film možete pogledati od petka do nedjelje od 21 sat. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!