Fotografija: Parker (Sarah Silverman), Lou (Chloe Coleman) i Charlie Gilbert (Owen Wilson) u filmu Ti si taj/Foto: POU Daruvar
Galerija
Parker (Sarah Silverman), Lou (Chloe Coleman) i Charlie Gilbert (Owen Wilson) u filmu Ti si taj/Foto: POU Daruvar

U daruvarskom kinu ovog tjedna ne propustite romantičnu komediju i horor triler

"Ti si taj" je na rasporedu u petak u 19 sati te u subotu i nedjelju u 18 sati, a "Posljednja noć u Sohou" na rasporedu je u četvrtak u 19 sati, te subotu i nedjelju u 20. 30 sati



DARUVAR - Ovaj tjedan su na repertoaru daruvarskog kina dva filma: Romantična komedija "Ti si taj", i horor triler "Posljednja noć u Sohou".

Romantična komedija, kao odlična najava Valentinova, "Ti si taj" ili u originalu "Marry Me" je na rasporedu u petak, 11. 2. u 19 sati, te u subotu i nedjelju, 12. i 13. 2. u 18 sati.

"Ti si taj"

Najseksi slavni par na svijetu Kat Valdez (Jennifer Lopez) i nova glazbena zvijezda Bastian (Maluma) odluči se vjenčati pred publikom povodom uspješnog hit singla “Marry Me”. Ceremonija će biti dio koncerta i prenosit će se uživo preko društvenih platformi.

Pas Tank, Charlie Gilbert (Owen Wilson), Kat Valdez (Jennifer Lopez), iLou (Chloe Coleman) u filnu Ti si taj//Foto: POU Daruvar
Pas Tank, Charlie Gilbert (Owen Wilson), Kat Valdez (Jennifer Lopez), iLou (Chloe Coleman) u filnu Ti si taj//Foto: POU Daruvar

Charliea Gilberta (Owen Wilson), razvedenog profesora matematike, na taj su koncert odvukle kći Lou (Chloe Coleman) i njegova najbolja prijateljica (Sarah Silverman). Nekoliko sekundi prije početka ceremonije Kat sazna da ju je Bastian prevario s njezinom asistenticom. Njezin svijet se ruši i ona se slomi na pozornici preispitujući ljubav, istinu i odanost. Najednom, ugleda stranca u gomili i njihovi pogledi se spoje. U tom trenutku izgubljenosti i ludila, Kat se odluči udati za tog stranca, a taj stranac je Charlie. Ako vas ono poznato iznevjeri, onda je možda ono nepoznato pravi odgovor. Ovdje započinje priča filma Ti si Taj, priča o impulzivnom trenutku i ludosti iz koje se razvije neočekivana romansa.

Režija: Kat Coiro, Uloge: Jennifer Lopez, Owen Wilson, Sarah Silverman, Chloe Coleman, Jimmy Fallon, Maluma, Scenarij: John Rogers, Producenti: Elaine Goldsmith-Thomas, John Rogers, Jennifer Lopez. Trajanje: 1h 52min.

Horor triler "Posljednja noć u Sohou" (originalni naslov: Last Night in Soho) je na rasporedu u četvrtak, 10. 2. u 19 sati, te u subotu i nedjelju, 12. i 13. 2. u 20 i 30 sati.

"Posljednja noć u Sohou"

Psihološki triler Edgara Wrighta o mladoj djevojci opsjednutoj modom, koja se misteriozno može vratiti u šezdesete godine prošlog stoljeća gdje susreće svog idola, pjevačicu u usponu. No London 1960. godine nije onakav kakvim se čini i vremenski niz se raspada sa opasnim posljedicama.

Scena iz horor trilera/Foto: POU Daruvar
Scena iz horor trilera/Foto: POU Daruvar

Eloise, studentica modnog dizajna, upravo se preselila iz uspavanog engleskog sela u živahni London. Već ta činjenica može poljuljati psihu mlade djevojke. No, puno više je pogađaju "noćne avanture" koje doživi nakon što zaspi u unajmljenoj sobi ljubazne domaćice. U snu se vraća u vrijeme šezdesetih, u poznatu londonsku četvrt Soho i noćni klub Café De Paris. Ovdje upoznaje talentiranu pjevačicu i plesačicu Sandie, koja je samo korak od toga da postane prava zvijezda. Sandie ima snažan šarm osobnosti kojemu je Eloise sve više podložna, kao i stil, ton i divljaštvo zlatnih šezdesetih. Ona im podlegne tako da ne primjećuje kako među svim tim bojama počinju prevladavati tamni tonovi, a njezina noćna veza s prošlošću počinje prodirati u njezinu svakodnevicu. Eloise shvaća da Sandie ne mora biti samo plod njezine mašte, već pravo ljudsko biće koje je očajnički zove u pomoć iz prošlosti. Eloise je odluči spasiti. Ludo je? Može biti. I opasno? Naravno.

Scena iz horor trilera/Foto: POU Daruvar
Scena iz horor trilera/Foto: POU Daruvar

Režija: Edgar Wright. Uloge: Thomasin McKenzie, Anya Taylor-Joy, Matt Smith, Diana Rigg, Terence Stamp, Synnøve Karlsen, Lisa McGrillis. Scenarij: Edgar Wright, Krysty Wilson-Cairns. Producenti: Tim Bevan, Eric Fellner, Nira Park, Edgar Wright. Trajanje: 1h 56min.