Fotografija: Ovog tjedna daruvarsko kino nudi tri filma/ Foto: POU Daruvar
Galerija
Ovog tjedna daruvarsko kino nudi tri filma/ Foto: POU Daruvar

U daruvarskom kinu ovog tjedna možete pogledati tri sjajna filma

Riječ je o obiteljskoj avanturi "Vuk i lav", drami "Visoka moda" te biografskoj povijesnoj drami "Električni život Louisa Waina"



Na filmskom platnu daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se čak tri naslova. Riječ je o obiteljskoj avanturi "Vuk i lav", drami "Visoka moda" te biografskoj povijesnoj drami "Električni život Louisa Waina".

"Vuk i lav"

Ovo je priča o djevojci, vuku i lavu te prijateljstvu koje će im zauvijek promijeniti živote. Film prati putovanje Alme (Molly Kunz), svojeglave studentice glazbe iz New Yorka koja dolazi na zabačeni kanadski otok na sprovod svog djeda koji ju je odgojio.

"Vuk i lav"/ Foto: POU Daruvar
"Vuk i lav"/ Foto: POU Daruvar

Dok se ponovno povezuje sa svojim korijenima, Alma neočekivano pronalazi izgubljeno mladunče lava koje je bilo predodređeno za cirkus u Vancouveru i ugroženu vučicu koju progone istraživači.

Ovu obiteljsku avanturu možete pogledati u četvrtak i petak od 18 sati te u subotu od 17 sati.

"Visoka moda"

Moda je više od same odjeće. Ona je važan dio naših života, nekada pokazuje ono što jesmo, a nekada skriva kako se osjećamo. Esther se nalazi na kraju svoje karijere u ateljeu kuće Dior, jedne od najznačajnijih i najutjecajnijih francuskih modnih kuća. Jednog dana joj mlada djevojka Jade u javnom prijevozu ukrade torbicu.

"Visoka moda"/ Foto: POU Daruvar
"Visoka moda"/ Foto: POU Daruvar

Umjesto da pozove policiju, Esther se odluči pobrinuti za Jade jer u njoj vidi priliku da joj prenese svoje vještine, krojački zanat i svoje bogatstvo. U frenetičnom svijetu visoke mode, Esther će Jade omogućiti da dosegne svoj puni potencijal.

"Visoku modu" pogledajte u četvrtak i nedjelju u 20 sati te u subotu od 19 sati.

"Električni život Louisa Waina"

Sjajni Benedict Cumberbatch u ulozi britanskog umjetnika Louisa Waina, poznatog po nadrealnim slikama s mačkama koje je opsesivno slikao više od trideset godina svojeg umjetničkog rada. Izvanredna istinita priča o ekscentričnom britanskom umjetniku Louisu Wainu, čije su razigrane, ponekad čak i psihološke slike pomogle zauvijek promijeniti percepciju o mačkama.

"Električni život Louisa Waina"/ Foto: POU Daruvar
"Električni život Louisa Waina"/ Foto: POU Daruvar

Pratimo nevjerojatne avanture ovog inspirativnog, neopjevanog heroja koji tijekom kasnih 1800-ih do 1930-ih nastoji otkriti „električne” misterije svijeta i tako bolje razumjeti vlastiti život i dubinu ljubavi koju je podijelio sa svojom suprugom Emily Richardson.

Ovaj film na rasporedu je u petak od 20 sati, subotu od 21 sat te u nedjelju od 18 sati.