Fotografija: "Južni vjetar 2: Ubrzanje"/ Foto: POU Daruvar
"Južni vjetar 2: Ubrzanje"/ Foto: POU Daruvar

U daruvarskom kinu ovog tjedna možete pogledati dva filma. Evo rasporeda projekcija

Riječ je o fantastičnoj avanturističkoj komediji "Istjerivači duhova: Naslijeđe" i krimi drami/ trileru "Južni vjetar 2: Ubrzanje"Ovaj tjedan na repertoaru daruvarskog kina nalaze se dva filma. Riječ je o fantastičnoj avanturističkoj komediji "Istjerivači duhova: Naslijeđe" i  kriminalističkoj drami/ trileru "Južni vjetar 2: Ubrzanje".

Podsjetimo, i dalje je za osobe starije od 16 godina obavezna EU Covid potvrda za dolazak na kino projekcije. Isto vrijedi i za sve ostale usluge koje nudi Pučko otvoreno učilište Daruvar. Naravno, uz pridržavanje ostalih mjera, nošenje maski i dezinfekciju ruku.

"Istjerivači duhova: Naslijeđe"

Od redatelja Jasona Reitmana i producenta Ivana Reitmana, dolazi sljedeće poglavlje u izvornom Ghostbusters svijetu. U filmu „Istjerivači duhova: Naslijeđe“ kad samohrana majka i njezino dvoje djece stignu u mali grad, počinju otkrivati svoju vezu s izvornim Istjerivačima duhova i tajnom ostavštinom koju je njihov djed ostavio iza sebe. Scenarij su napisali Jason Reitman & Gil Kenan.

Ovaj film možete pogledati svaki dan od četvrtka do nedjelje, s početkom u 18 sati.

"Južni vjetar 2: Ubrzanje"

Nastavak velikog regionalnog kino hita i sage o Petru Marašu koji koristi sve prednosti novostečenog statusa „nedodirljivog vođe srpskog podzemlja“, pod zaštitom same države.

U želji da proširi i ozakoni posao, nezakonito stečeni novac Maraš ulaže u legalne poslove. Tražeći povoljnu priliku, sa svojim vjernim Baćom odlazi u istočnu Srbiju. Tamo saznaje vijesti zbog kojih će biti prisiljen promijeniti planove i vratiti se na ulicu. Život na kocki, igranje po pravilima međunarodnih narko-kartela i brojne spektakularne akcijske scene – to su samo neki detalji onoga što nas čeka u Ubrzanju.

Drugi nastavak Južnog vjetra također je na rasporedu svaki dan od četvrtka do nedjelje, s početkom u 20.30 sati.