Fotografija: Kada korupcija i pohlepa poremete sustav, potreban je Pčelar/Foto: POU Daruvar
Galerija
Kada korupcija i pohlepa poremete sustav, potreban je Pčelar/Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino stiže triler Pčelar: "Tražio pravdu za susjedu pa otkrio korupciju društva"

Adam Clay živi usamljeničkim životom brinući se za svoje pčele. Međutim, kada njegovoj starijoj susjedi prevarom otmu životnu ušteđevinu s tragičnim posljedicama, Clay se vraća u akciju...



DARUVAR - U redovnom kino programu daruvarskog kina ovog su tjedna dva naslova - akcijski triler "Pčelar" i komični fantastični horor "Nešto je strašno u štali".

Akcijski triler "Pčelar" pogledajte u petak, subotu i nedjelju od 19 sati.

Pravda za susjedu

Kada korupcija i pohlepa poremete sustav, potreban je Pčelar. Od redatelja hitova „Odred otpisanih” i „Fury” stiže nevjerojatna akcija s akcijskom zvijezdom Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi.

Nakon što se povukao iz "Pčelara", tajne elitne organizacije, Adam Clay živi usamljeničkim životom brinući se za svoje pčele. Međutim, kada njegovoj starijoj susjedi prevarom otmu životnu ušteđevinu s tragičnim posljedicama, Adam Clay se vraća u akciju. Odlučan potražiti pravdu za svoju susjedu, Clay otkriva mrežu smrtonosnih prijevara koje je orkestrirala moćna organizacija kojoj su meta najranjiviji slojevi društva. Dok se bori protiv agenata FBI-a, prevaranata 21. stoljeća, pa čak i vlastite zamjene u Pčelarima, Clayjeva misija evoluira u nešto veće: razotkrivanje sveprisutnog sustava korupcije koji prijeti društvu u cjelini.

Patuljasti Djed Mraz

Komični fantastični horor "Nešto je strašno u štali" pogledajte  u petak, subotu i nedjelju od 21 sat. Američka obitelj ispunjava svoj san o selidbi nakon što je naslijedila udaljenu kolibu u norveškim planinama.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Nažalost, ovaj san dijele s jednim od lukavijih mitskih bića u nordijskom folkloru: zločestim vilenjakom iz štale.

Patuljasti Djed Mraz pretvorit će život ove obitelji u pakao i muku. Kako bi preživjeli, pravila su jednostavna: bez jakog svjetla, bez glasnih zvukova i najvažnije od svega – uvijek moraju imati zdjelu kaše na Badnjak.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku