Fotografija: Foto: A. Saška Matić/Teatar EXIT
Galerija
Foto: A. Saška Matić/Teatar EXIT

U daruvarsko kino stiže Teatar Exit s ljubavnom pričom koja će vas dobro nasmijati

Predstava “Početak” u gotovo realnom vremenu voajerski nas uvlači u početak jednog odnosa, jednog prijateljstva, možda i ljubavi. Je li kasno da život (ponovno) počne?Ljubavna drama s elementima humora "Početak" u koprodukciji Teatra EXIT iz Zagreba i Gradskog kazališta Sisak dolazi  u utorak, 21. svibnja, u 20 sati u Daruvar.

Nakon tuluma, u neredu gdje je svaki tanjur upotrijebljen, a svaka čaša poluprazna ili polupuna, skoro pa poljubac. Možda poljubac. Njih dvoje dovoljno mamurni od tuluma i umorni od prošlosti koju nose. Toliko različiti, a opet slični u svojoj usamljenosti, jer usamljenost je jedino što ih spaja.

Foto: A. Saška Matić/Teatar EXIT
Foto: A. Saška Matić/Teatar EXIT

Usamljenost koja paralizira u svojim strahovima, sjećanjima na loša iskustva i lijepe uspomene pretvara u crno-bijeli nostalgični film koji se više nikada neće ponoviti.

Postoji li u takvom stanju duboke uronjenosti u vlastitu samoću prostor za hrabro prepuštanje u neki novi odnos, novi početak? Je li nepristojno nadati se novoj ljubavi ili možda samo novom poljupcu?

Drama “Početak” u gotovo realnom vremenu voajerski nas uvlači u početak jednog odnosa, jednog prijateljstva, možda i ljubavi. Je li kasno da život (ponovno) počne?

Foto: A. Saška Matić/Teatar EXIT
Foto: A. Saška Matić/Teatar EXIT

Predstavu je režirala Aida Bukvić, a glave uloge tumače Dijana Vidušin i Dražen Šivak.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaja u prostoriji Pučkog otvorenog učilišta Daruvar ili preko interneta putem web stranice POU Daruvar.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!