Fotografija: U daruvarskom kinu ovog tjedna pogledajte dva naslova/ Foto: POU Daruvar
U daruvarskom kinu ovog tjedna pogledajte dva naslova/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino stiže romantična komedija s Richardom Gereom i dvije oskarovke

Uz slavnog glumca na djelu možete pogledati i oskarovke Diane Keaton i Susan Sarandon te William H. Macy



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o romantičnoj komediji "Uzimam, možda" i sportskoj drami "Creed 3".

"Uzimam, možda"

Multigeneracijska romantična komedija predvođena Richardom Gereom, oskarovkama Diane Keaton i Susan Sarandon te Williamom H. Macyjem.

Michelle i Allen su u svojoj vezi došli do točke kada trebaju poduzeti sljedeći korak prema braku. Misleći da je dobra ideja pozvati roditelje da se konačno upoznaju, priprema se večera i igre počinju. Na opće iznenađenje, roditelji se već dobro poznaju – previše dobro – što dovodi do različitih, otkrivajućih i urnebesno zabavnih razmišljanja o vrijednosti braka.

Ovu romantičnu komediju pogledajte u petak od 19 te u subotu i nedjelju od 18 sati.

"Creed 3"

Redateljski prvijenac Michaela B. Jordana koji se vraća kao Adonis Creed u trećem dijelu poznate boksačke franšize. Nakon uspjeha u svijetu boksa, Adonis Creed napreduje i u karijeri i u obiteljskom životu. Kada se nakon odslužene zatvorske kazne pojavi njegov prijatelj iz djetinjstva, i nekadašnje boksačko čudo, Damian (Jonathan Majors) će zaželjeti priliku u ringu.

Sučeljavanje bivših prijatelja više je od obične tučnjave. Kako bi poravnao račune, Adonis mora staviti svoju budućnost na kocku kako bi se borio protiv Damiana – borca koji nema što izgubiti.

Novi nastavak boksačke franšize na rasporedu je u četvrtak od 19 sati te u subotu i nedjelju od 20 sati.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!