Fotografija: Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se tri filma/ Foto: POU Daruvar
Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se tri filma/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino stiže priča o legendarnoj tenisici koja je oduševila Jordana i "spasila" Nike

Na veliko platno stiže oskarovska ekipa, predvođena Benom Affleckom i Mattom Damonom, u filmu o jednom od najutjecajnijih sportskih brendova svih vremenaTijekom blagdanskog vikenda u daruvarskom kino možete pogledati čak tri filma. Riječ je o animiranoj avanturističkoj komediji sinkroniziranoj na hrvatski "Super Mario Bros Film", drami "Air" i hororu "Papin egzorcist".

"Super Mario Bros Film"

Iz Nintenda i Illuminationa dolazi novi animirani film inspiriran svijetom iz popularne igrice. Vodoinstalater iz Brooklyna po imenu Mario spletom okolnosti završi u Kraljevstvu gljiva zajedno sa svojim bratom Luigijem kojeg otima opaki zmaj po imenu Bowser. Uz pomoć princeze Peach i brbljave gljive Toada, Mario se sprema obračunati sa svemoćnim Bowserom kako bi spriječio njegove planove da osvoji svijet i spasio brata.

Ovaj film pogledajte u četvrtak i nedjelju od 18 sati te u petak i subotu od 17 sati.

"Air"

Priča o legendarnoj tenisici koja je oduševila Jordana i “spasila” Nike! Oskarovska ekipa filma, predvođena Benom Affleckom i Mattom Damonom, u filmu o jednom od najutjecajnijih sportskih brendova svih vremena.

Film nas vraća u razdoblje osamdesetih godina prošlog stoljeća. Matt Damon tumači lik Sonnyja Vaccara, zaslužnog za potpisivanje unosnog ugovora s tada mladom košarkaškom zvijezdom Michaelom Jordanom. Ben Affleck je u ulozi suosnivača Nikea, legendarnog Phila Knighta, Jason Bateman je u ulozi Roba Strassera – njegovog direktora marketinga, dok je Viola Davis u ulozi beskompromisne majke koja zna vrijednost neizmjernog talenta svog sina i košarkaškog fenomena koji će postati najveća sportska legenda svih vremena.

U filmu pratimo Vaccarovo nastojanje da stekne povjerenje Jordanove obitelji, trenera i najbližih suradnika s namjerom da uvjeri mladu NBA zvijezdu u usponu da potpiše partnerski ugovor. Ugovor koji je Nikeu osigurao poziciju najvećeg brenda sportske odjeće i obuće.

Ova priča na rasporedu je u četvrtak od 20 sati te u petak i subotu od 18:45.

"Papin egzorcist".

Inspirirano stvarnim spisima oca Gabrielea Amortha, glavnog egzorcista Vatikana.

Film prati Amortha dok istražuje zastrašujuću opsjednutost dječaka i na kraju otkriva stoljetnu zavjeru koju je Vatikan očajnički pokušavao ostaviti skrivenom.

Ovaj film na rasporedu je u petak i subotu od 21 sat te u nedjelju od 20 sati.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!