Fotografija: U daruvarsko kino stiže novi nastavak akcijskog spektakla/Foto: POU Daruvar
U daruvarsko kino stiže novi nastavak akcijskog spektakla/Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino stiže novi nastavak akcijskog spektakla: "Novi Autobot je Porsche"

Franšiza koja je oduševljavala gledatelje diljem svijeta iznova vodi u nezaboravnu pustolovinu, ovoga puta s radnjom u 90-im godinama i novom vrstom Transformera



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o animiranoj avanturi "Nevjerojatni Maksim" i akcijskoj SF avanturi "Transformers: Uspon zvijeri".

"Nevjerojatni Maksim"

Nevjerojatni Maksim je animirana avantura smještena u Discworld svijet koja je nastala prema istoimenoj knjizi Terrya Prachetta! Maksim je ulični mačak koji osmisli prijevaru za zarađivanje novca sprijateljivši se sa skupinom samoukih štakora koji govore. Kad Maksim i glodavci sretnu knjiškog moljca po imenu Malicia, njihova mala prevara ubrzo propadne.

Maksim govori ljudima u gradu da imaju pošast štakora koji teroriziraju građane i uvjeri ih da plate Keithu da ih odvede izvan grada gdje se otkriva da su štakori razumni i pismeni i surađuju s Keithom i Maksimom na prevari više gradova. Zatim kreću na put u gradić Bad Blintz koji pati od nedostatka hrane i gdje hvatači štakora nisu uspjeli pronaći razlog nestanka hrane.

Pokušavajući se infiltrirati u tunele ispod grada, štakori primjećuju da tamo nema lokalnih štakora unatoč njihovim tragovima. Pronalaze zamku koja hvata štakore žive. Darktan, njihov vođa, zarobljen je unutra. U međuvremenu, Maksim je ušao u gradonačelnikovu kuću i kada ga Keith pokuša pronaći, susreću gradonačelnikovu kćer Maliciju koja brzo zaključuje, nakon što je vidjela štakora Sardinesa koji pleše step, da oni stoje iza nedavne pošasti štakora u obližnjim gradovima i prijavljuje se u vojsku pomoći im da otkriju razloge za nestašicu hrane u gradu.

Ovaj film pogledajte u četvrtak, subotu i nedjelju od 19 sati.

"Transformers: Uspon zvijeri"

Povratak akcijskom spektaklu uz nove Autobote i brojne glumačke zvijezde! Franšiza koja je oduševljavala gledatelje diljem svijeta iznova vodi u nezaboravnu pustolovinu, ovoga puta s radnjom u 90-im godinama i novom vrstom Transformera, Maximalima, koji ulaze u postojeću bitku između Autobota i Decepticona.

Film je na rasporedu u petak od 20 sati te u subotu i nedjelju od 21 sat. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku