Fotografija: Ovog tjedna u daruvarskom kinu pogledajte dva filma/ Foto: POU
Ovog tjedna u daruvarskom kinu pogledajte dva filma/ Foto: POU

U daruvarsko kino stiže novi film o Drakuli s Nicolasom Cageom u glavnoj ulozi

Renfield je stoljećima služio grofu krvopiji, no dosadilo mu je biti Drakulin potrčko te pronalazi novi život u modernom New Orleansu



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o romantičnoj drami "Divna propast" i horor komediji "Renfield".

"Divna propast"

Ljubitelje filmova Pedeset nijansi sive i Poslije svega oduševit će film nastao prema istoimenoj knjizi. Riječ je o napetoj ljubavnoj priči između Abby, djevojke koja bježi od svog oca i prošlosti koja je prati i Travisa, zločestog dečka kojeg upoznaje na fakultetu koji je upisala zajedno s prijateljicom Americom.

Abby izbjegava sve što bi je moglo uvaliti u nevolje ili vratiti na stari put. Travis je zgodan, naočit, tetoviran, vrlo samouvjeren, bahat i temperamentan, on je pravi mamac za cure, nijedna mu ne može odoljeti, sve ga žele, a on ne želi vezu.

Ovaj film pogledajte u petak od 20 sati, subotu u 21 sat te u nedjelju od 19 sati.

"Renfield"

U ovom filmu Renfield je stoljećima služio grofu krvopiji, no dosadilo mu je biti Drakulin potrčko. Tako da sluga grofa Drakule pronalazi novi život u modernom New Orleansu nakon što se zaljubi u Rebeccu Quincy, živahnu, ali vječno agresivnu prometnu policajku.

Novi film o Drakuli pogledajte u četvrtak od 20 sati, subotu od 19 sati te nedjelju od 21 sat.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!