Fotografija: U daruvarskom kinu ovog tjedan pogledajte čak tri filma/ Foto: POU Daruvar
U daruvarskom kinu ovog tjedan pogledajte čak tri filma/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino stiže nova akcijska komedija redatelja filma 96 sati i Pepermint

Bivšem agentu specijalnih postrojbi dosadio je njegov novi posao i žudi za adrenalinom te odlučuje odraditi još jedan zadatak koji ga vraća u akciju



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se tri filma. Riječ je o akcijskoj komediji "Operativac", trileru "Do posljednjeg daha" i  horor trileru "Dragi David".

"Operativac"

Novi naslov redatelja filmova 96 sati i Pepermint. Bivšem agentu specijalnih postrojbi (John Cena) dosadio je njegov novi posao i žudi za adrenalinom te odlučuje odraditi još jedan zadatak koji ga vraća u akciju.

Želju mu ispunjava šef (Christian Slater) ponudivši mu posao tjelesnog čuvara novinarke Claire Wellington (Alison Brie) koja slavu traži kroz intervjuiranje Juana Venegasa (Juan Pablo Raba), živopisnog predsjednika Paldonije.

Mason i Claire zajedno lete u Paldoniju gdje upoznaju Venegasa. Dok povorka vozila prolazi zemljom, njihov automobil biva iznenada napadnut, a oni su prisiljeni pobjeći od onoga što se čini kao državni udar.

Operativac je na rasporedu u četvrtak u 20 sati, petak u 19 sati, subotu u 17 sati te u nedjelju od 18 sati.

"Do posljednjeg daha"

Producenti filmova 7500 i Slijepi putnik predstavljaju napeti triler koji će vas držati u neizvjesnosti od početka do kraja. Drew i May, dvije sestre odluče roniti na prekrasnom, udaljenom mjestu. Tijekom ronjenja, May iznenada pogodi stijena, ostavljajući je zarobljenom 28 metara ispod površine.

S opasno niskim razinama kisika i hladnim temperaturama, na Drew je da se bori za život svoje sestre. Počinje utrka za preživljavanjem dok Drew očajnički traži pomoć u izoliranom krajoliku. Drew koristi svu svoju lukavost i odlučnost kako bi pokušala sačuvati život svoje sestre od sigurne smrti.

Ovaj film pogledajte u četvrtak od 18 sati, petak od 17 sati te u subotu u 19 sati.

"Dragi David"

Jeziva je priča krenula 7. kolovoza 2017. godine kada je karikaturist Adam Ellis počeo prepričavati događaje u kojima duh preminulog djeteta terorizira njegov stan i pokušava mu oduzeti život. Njegov početni tweet snažno je odjeknuo među online publikom koja je počela dijeliti priču.

Film je na rasporedu u petak i suboru od 21 sat te u nedjelju od 20 sati. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!