Fotografija: Novi nastavak kultnog horora stiže u daruvarsko kino/ Foto: POU Daruvar
Novi nastavak kultnog horora stiže u daruvarsko kino/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino stiže najbrutalniji i najkrvaviji nastavak kultnog horor serijala

Danas se na repertoaru nalaze dva filma u sklopu "Ženijalnih dana" koje organizira Hrvatska mreža nezavisnih kina u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom



Na repertoaru daruvarskog kina do kraja tjedna nalazi se čak četiri filma. Danas još stignete pogledati dva filma koji se prikazuju u sklopu "Ženijalnih dana" koje organizira Hrvatska mreža nezavisnih kinoprikazivača u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom. Riječ je o avanturističkoj komediji "Rocca mijenja svijet" te drami "Noćni putnici".

Nadalje, do kraja tjedna možete uživati i u domaćem filmu "Punim plućima" te novom nastavku kultnog horora "Vrisak 6".

"Rocca mijenja svijet"

Zabavan i inspirativan igrani film za cijelu obitelj o neobičnoj i hrabroj djevojci zarazne energije i pozitive. Rocca mijenja svijet film je o jedanaestogodišnjoj djevojčici odrasloj s ocem astronautom. Njeno obrazovanje zahvaljujući tome više nalikuje treningu za svemirsku misiju negoli obrazovanju koje bi se očekivalo od osobe njenih godina.

Kada joj oca šalju raditi nekoliko mjeseci na Međunarodnu svemirsku stanicu, Rocca je prisiljena preseliti se u Hamburg kod svoje bake i po prvi put krenuti u školu.U novoj će sredini Rocca svojim posebnim znanjima i vještinama, kao i snalažljivošću zapanjiti svoje okruženje te učiniti svijet boljim mjestom!

Film je na rasporedu danas od 18 sati.

"Noćni putnici"

Optimistična drama koja će nas podsjetiti na to koliko su žene spremne nositi se sa svim životnim izazovima. Noćni putnici, film francuskog redatelja Mikhaëla Hersa vratit će vas u osamdesete i podsjetiti da usporite i prihvatite sve što vam život nosi prije nego što prebrzo prođe.

U filmu pratimo Élisabet (koju tumači briljantna Charlotte Gainsbourg) koju je napustio muž i ostavio je da se sama brine o njihovo dvoje djece. Ne znajući za poraz, Élisabet nalazi posao u kasnonoćnoj radioemisiji, a u okrilje svog doma prihvaća i novu članicu – tinejdžericu Talulu bez doma i obitelji. Iako će s njima ostati kratko, Talulah će ostaviti neizbrisiv trag u životima Élisabet i njezine djece.

Noćne putnike pogledajte večeras od 20 sati.

"Punim plućima"

Iznenadni događaj dovodi do ponovnog okupljanja davno raspale grupe prijatelja. Oleg, Febra, Mišo, Danko, Zorka i Biba u svojoj su mladosti bili nerazdvojni: slobodni, spontani i neopterećeni obvezama odraslog života.

Tijekom godina su razdvojili, odselili i izgradili vlastite živote. Deset godina kasnije, stari se prijatelji ponovno okupljaju na Olegovom sprovodu. Unatoč međusobnim zamjeranjima i tajnama iz prošlosti, noć karmina postaje noć zabave i sjećanja na neka bolja vremena.

Ovaj hrvatski film pogledajte u petak, subotu i nedjelju od 18 sati.

"Vrisak 6"

Nakon ponovnih ubojstava Ghostfacea četvero preživjelih napušta Woodsboro i započinje novo poglavlje u New Yorku.

Najbrutalniji i najkrvaviji film kultnog horor serijala čiju glumačku postavu predvode Jenna Ortega iz serije Wednesday, Melissa Barrera, Courtney Cox, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown i Hayden Panettiere.

Novi nastavak Vriska na rasporedu je u petak, subotu i nedjelju od 20 sati. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!