Fotografija: Ovog tjedna u daruvarskom kinu pogledajte čak tri filma/ Foto: POU Daruvar
Ovog tjedna u daruvarskom kinu pogledajte čak tri filma/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino stiže filmska hit franšiza s najviše glumačkih zvijezda u povijesti

Jason Statham, Andy Garcia, Sylvester Stallone i Dolph Lundgren donose vam novu dozu akcije, uz pridružene članove Megan Fox, 50 Centa i mnoge druge



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se čak tri filma. Riječ je o animiranoj obiteljskoj avanturi "Vrapčić Richard 2", akcijskoj avanturi "Plaćenici 4" i  hororu "Drakula: Buđenje zla".

"Vrapčić Richard 2"

Uživajući u zimovanju na Velikom jezeru u sjevernoj Africi, Richard saznaje da mu ovaj put neće biti povjerena tako časna i odgovorna misija da vodi let jata roda kući na sjever. Ne želeći se s time pomiriti, bježi na samostalno putovanje puno opasnosti i avantura. Na putu, Richard će se morati susresti s jatom vrabaca u nevolji koje će uhvatiti zle ptice marabu predvođene pohlepnim paunom Zamanom.

Da bi stekle slobodu, ptice će se morati ujediniti u prijateljski tim, pokazati hrabrost i domišljatost kako bi riješile zagonetku i pronašle tajanstveno blago s draguljima.

Film je na rasporedu u četvrtak od 18 sati te u petak, subotu i nedjelju od 17 sati.

"Plaćenici 4" 

Filmska hit franšiza s najviše glumačkih zvijezda u povijesti! Plaćenici se vraćaju na velika platna u svom četvrtom izdanju i ponovo predstavljaju najveća imena glumačke akcijske scene. Jason Statham, Andy Garcia, Sylvester Stallone i Dolph Lundgren donose vam novu dozu akcije, uz pridružene članove Megan Fox, 50 Centa i mnoge druge.

Ono što je počelo prije 11 godina konačno se završava. Nepobjedivi veteran plaćenik Barney Ross i njegova ekipa vraćaju se za četvrti nastavak franšize. Ross i njegova plaćenička banda suočit će se s trgovcem oružja koji upravlja snagom goleme privatne vojske.

Novi nastavak plaćenika pogledajte u četvrtak od 20 sati te u petak, subotu i nedjelju od 19 sati.

"Drakula: Buđenje zla"

Zastrašujuća adaptacija jednog jezivog poglavlja popularnog horor romana Brama Stokera “Drakula”, u režiji Andréa Øvredala. Zastrašujuća priča o trgovačkom brodu Demeter, koji je unajmljen za prijevoz privatnog tereta – pedeset neoznačenih drvenih sanduka koji plove do Londona.

Na tom putovanju čudni događaji zadese posadu koja pokušava preživjeti oceansko putovanje, svake noći praćeni nemilosrdnom prisutnošću na brodu. Kada Demeter konačno stigne do obala Engleske, to je pougljenjena, napuštena olupina, a od posade nema ni traga.

Film možete pogledati od petka do nedjelje od 21 sat.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku