Fotografija: Zemlja loših/ Foto: POU Daruvar
Zemlja loših/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino stiže akcijski triler s oskarovcem Russellom Croweom u glavnoj ulozi

Priča prati elitni tim za izvlačenje koji mora ići iza neprijateljskih linija kako bi spasili vrhunsku opremu i taoce



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se tri naslova. Riječ je o animiranoj avanturi "Brzi i neustrašivi", horor romantičnoj komediji "Lisa Frankenstein" i akcijskom trileru "Zemlja loših".

"Brzi i neustrašivi"

Zabavna obiteljska avantura koju ne smijete propustiti! Spori loris po imenu Zhi sudjeluje u bezobzirnoj automobilskoj utrci duž povijesnog Puta Svile u Kini kako bi spasio posljednje selo lora (uključujući i dom svoje bake) od rušenja i razvoja koje planira psihotična žaba po imenu Archibald Vainglorious.

Film je na rasporedu u četvrtak od 18 te u petak, subotu i nedjelju od 17 sati.

"Lisa Frankenstein"

Godina je 1989. Neshvaćena gotička tinejdžerica Lisa Swallows oživljava zgodni leš iz viktorijanskog doba tijekom oluje s grmljavinom i počinje ga ponovno graditi u muškarca svojih snova pomoću pokvarenog stroja za sunčanje u svojoj garaži.

Nakon što su prošli kroz zaigrano užasnu transformaciju, romantični duo kreće na ubojito putovanje kako bi pronašli pravu ljubav, sreću i nekoliko dijelova tijela koji nedostaju usput.

Ovaj film pogledajte u petak od 21 te subotu i nedjelju od 19 sati.

"Zemlja loših"

Land of Bad prati elitni tim za izvlačenje koji mora ići iza neprijateljskih linija kako bi spasili vrhunsku opremu i taoce. Akcija je zagarantirana svaku minutu filma, a uz Crowea uključuje nekoliko zvučnih imena – Liama Hemswortha i Mila Ventimiglia.

Ovu akcijsku komediju pogledajte u četvrtak od 20 sati te u subotu i nedjelju od 21 sat.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!