Fotografija: Slatka Simona/ Foto: POU Daruvar
Slatka Simona/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino ovoga tjedna stiže domaća drama o cyber-seksu

Ovo je priča u kojoj svatko laže svakome, a sam film podigao je puno prašine



Na repertoaru daruvarskog kina ovoga tjedna nalaze se čak tri filma. Riječ je o obiteljskoj komičnoj fantaziji "Škola čarobnih životinja 2", glazbenoj komediji "Opasne djevojke" i domaćoj drami "Slatka Simona". 

"Škola čarobnih životinja 2"

Ida i Benni pohađaju školu Winterstein, koja nije obično mjesto, i moraju se udružiti sa svojim čarobnim životinjskim prijateljima kako bi riješili zagonetku tajanstvenih rupa koje se pojavljuju na školskom imanju.

Kazališne probe za veliku obljetnicu škole: Za redateljicu Idu dodjela uloga postaje tour de force jer vođa bande Helene preuzima glavnu ulogu za sebe, iako je sramežljiva Anna-Lena skriveni talent – kojeg ona skriva kako bi izbjegla rizik svojeg prijateljstva s Helene. Njezina čarobna životinja Caspar pomaže joj s trikom i sada se Anna-Lena mora natjecati protiv svoje prijateljice. Štoviše, Ida se također bori s Helene zbog Joa – Joina čarobna životinja, drski pingvin Juri, stvara još veći kaos. Kad se predstava uskoro otkaže jer se u školskom dvorištu pojave čudne rupe, čarobna zajednica mora ostati zajedno.

Film je na rasporedu u četvrtak i petak od 18 te u subotu od 19 sati.

"Opasne djevojke"

Nakon 20 godina ponovno se vraćamo u North Shore High. Nova verzija teen komedije scenaristice Tine Fey stiže na velika platna, ovog puta u glazbenom izdanju. Jedan od najgledanijih filmova s početka 21. stoljeća, i na gotovo svakoj must-watch listi, vraća se u novom izdanju, a pokoju glumicu ćete prepoznati, kao i neke od najpoznatijih trenutaka.

Nova učenica Cady Heron (Angourie Rice) došla je na vrh društvenog hranidbenog lanca njezine škole priključujući se elitnoj grupi popularnih djevojaka koje svi nazivaju Plastike. Predvodnica grupe je kraljica škole Regina George (Reneé Rapp), a s njom se druže njene sljedbenice Gretchen (Bebe Wood) i Karen (Avantika). Međutim, kada Cady napravi veliki korak zaljubivši se u Regininog bivšeg dečka, Aarona Samuelsa (Christopher Briney), nađe se na meti Regine. Dok Cady ostvaruje svoj dijaboličan plan koji će uništiti Reginu uz pomoć svojih izopćenih prijatelja Janis (Auli’i Cravalho) i Damiana (Jaquel Spivey), mora naučiti kako ostati vjerna sebi dok se kreće najokrutnijom okolinom ikad: srednjom školom.

Novi nastavak teen komedije pogledajte u petak od 20 sati, subotu od 19 te nedjelju od 18 sati.

"Slatka Simona"

Ovo je priča u kojoj svatko laže svakome. Zeleni radi u opskurnoj firmi za seks-chat u Zagrebu i zavodi muškarce na internetu pod lažnim identitetom zavodljive slatke Simone. Negdje u Austriji živi tajanstveni Bobo, koji se upleo u Simoninu mrežu: piše joj danima i noćima, da bi na kraju poželio stvarnu vezu s njom. Simona potiče njegove želje, ali uvijek izbjegne susret.

Ali kad Bobo odluči da će ostaviti sve zbog Simone i planira novi život s njom, seks-chat operateri shvate da je sve otišlo predaleko, da uništavaju život nepoznatog čovjeka. No, pokazat će se da ni Bobo nije govorio istinu.

Film pogledajte u četvrtak i nedjelju od 20 te su subotu od 21 sat. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!