Fotografija: Stiže novi nastavak filma o najpoznatijem ovčaru na svijetu/ Foto: POU Daruvar
Stiže novi nastavak filma o najpoznatijem ovčaru na svijetu/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino ovog tjedna stiže nova pustolovina najboljeg psa na planetu

Najslavniji od svih ovčara nakon tri godine vraća se na velika platna s novom uzbudljivom obiteljskom avanturom i nezaboravnim iskustvom za velike i male ljubitelje pasaNa repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se čak tri filma. Riječ je o animiranoj komičnoj avanturi "Vau Vau Zvijezda 2", obiteljskoj avanturi "Lassie 2: Nova Pustolovina" i romantičnoj komediji "Divno vjenčanje".

"Vau Vau Zvijezda 2"

Bodi je tibetanski mastif od kojeg se očekuje da bude sljedeći seoski čuvar stadu veselih ovaca, no on nema strast prema preuzimanju te uloge. Bodi želi postati najveća Rock N’ Roll zvijezda!

Godinu dana nakon prvog nastupa: Bodi i njegov bend postali su lokalno poznati – čak imaju i odane obožavatelje! Ali kad im glazbeni mogul po imenu Lang pruži priliku za turneju s pop senzacijom, Lil’ Foxy – Bodi i njegovi prijatelji shvate da slava ima svoju cijenu i na kraju otkriju da jedino ako ostanete vjerni sebi možete osloboditi snagu Rock N’ Roll-a!

Film je na rasporedu u četvrtak i petak od 17 te u nedjelju od 18 sati.

"Lassie 2: Nova Pustolovina"

Najpoznatiji koli Lassie ovoga će puta biti u akciji spašavanja sa svojim najboljim prijateljem Florianom i njihovim novim prijateljima Henrijem, Cleom i malom Pippom, pasmine jack russell terijer. Ovoga puta detektivske vještine škotskog ovčara bit će posebno dobrodošle u rješavanju misterioznog nestanka nekoliko pasa s rodovnikom.

Tijekom ljetnih praznika, Flo se odbija rastati od svoje voljene Lassie i umjesto da s roditeljima ode na odmor na Kanarske otoke, praznike provodi u Južnom Tirolu na farmi kod svoje tete Cosime, koja živi sa svojom udomljenom djecom Cleom, Henrijem i malim psom Pippom, pasmine jack russell terijer. Kad djeca saznaju da psi počinju nestajati u selu, jako su uznemirena i strahuju za sigurnost Lassie i Pippe. Ali ubrzo netko provali u tetinu kuću i ukrade psa Pippa. Prijatelji će ići s Lassie pronaći lopove i spasiti Pippu…

Najslavniji od svih ovčara nakon tri godine vraća se na velika platna – s novom uzbudljivom obiteljskom avanturom i nezaboravnim iskustvom za velike i male ljubitelje pasa! Srdačna priča o neraskidivom prijateljstvu između dječaka i njegovog psa škotskog ovčara nastavak je filma Lassie (2020.), temeljenog na poznatom izvornom romanu engleskog pisca i scenarista Erica Knighta.

Novi nastavak Lassiea pogledajte u četvrtak i petak od 19 sati te u nedjelju od 20 sati-

"Divno vjenčanje"

Nastavak napete ljubavne priče između Abby, djevojke koja bježi od prošlosti i Travisa, zločestog dečka kojeg upoznaje na fakultetu.

U nastavku ove ubudljive romanse snimljene prema istoimenom romanu saznajemo kako je Abby, junakinja filma Divna propast, postala gospođa Maddox. Ljubitelji Abbyne i Travisove romanse dobit će u ovoj vrtoglavoj priči odgovore na sva pitanja o danu (i noći!) njihovog vjenčanja.

Ovaj film na rasporedu je u četvrtak, petak i subotu od 21 sat. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!