Fotografija: Ovog tjedna u daruvarsko kinu stižu dva filma/ Foto: POU Daruvar
Ovog tjedna u daruvarsko kinu stižu dva filma/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino ovog tjedna stiže nova komedija s Monicom Bellucci i Toni Collette

Amerikanka iz predgrađa koja nasljeđuje mafijaško carstvo svog djeda putuje sve do ruralne Italije. Ona je naime odabrana da postane novi vođa jedne od najstrašnijih kriminalnih obitelji u zemlji



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o animiranoj komičnoj avanturi "Mavka: Čuvarica šume" i akcijskoj krimi-komediji "Mafia Mama".

"Mavka: Čuvarica šume"

Ovo je priča o magičnoj moći ljubavi. Ljubavi koja ljudima omogućuje otkriti i pronaći sposobnosti i kvalitete koje ih osnažuju, kako bi dosegli sve što je moguće i suprotstavili se zlu i ljudskom poroku. Od pamtivijeka su nepregledne ukrajinske šume skrivale bezbrojne tajne i nedokučive misterije.

Te su šume dom čudesnih mitskih bića koja žive među drevnim drvećem, vjerno čuvajući svoje sveto kraljevstvo. Mavka je duša šume i njezina novoizabrana čuvarica. Njezina primarna misija je zaštititi šumu i njezino sveto srce — sam Izvor života — od bilo kakve agresije ili napada, uključujući i one od strane ljudi. Lukas je skromni seoski dječak koji jako voli glazbu i svoj talent pretače u sviranje svoje drvene frule te sanja o tome da cijeli život posveti toj svojoj strasti. Mavka i Lukas se upoznaju i zaljubljuju. Hoće li se njihova dva svijeta moći ujediniti protiv zla?

Ovaj film pogledajte od petka do nedjelje od 19 sati.

"Mafia Mama"

Zvijezda filma Nož u leđa (Knives Out) Toni Collette glumi nesretnu, usamljenu stanovnicu predgrađa, koja neočekivano postaje vođa jedne od najstrašnijih kriminalnih organizacija na svijetu. Monica Bellucci joj u tome pomaže kao mentorica.

Amerikanka iz predgrađa koja nasljeđuje mafijaško carstvo svog djeda putuje sve do ruralne Italije. Ona je naime odabrana da postane novi vođa jedne od najstrašnijih kriminalnih obitelji u zemlji. Upušta se u posao koji ne može razumjeti, a ne pomaže ni činjenica nikad prije nije kročila u Europu i da većina njezinih saznanja o mafiji potječe iz loših TV emisija i filmova. Morat će naučiti sve, i to brzo, ako zaista želi da je počnu tretirati kao nemilosrdnog mafijaškog šefa i postane Mafia mama.

Ovaj film na rasporedu je od petka do nedjelje u 21 sat. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!