Fotografija: U daruvarskom kinu ovog tjedna pogledajte dva filma/ Foto: POU Daruvar
U daruvarskom kinu ovog tjedna pogledajte dva filma/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino ovog tjedna stiže najnovija adaptacija bezvremenske Agathe Christie

Kenneth Branagh vraća se u svoj zadivljujući portret detektiva Herculea Poirota



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o romantičnoj drami "Poslije svega: Finale" i krimi drami/ hororu "Ubojstvo u Veneciji".

"Poslije svega: Finale"

Veliko finale ljubavnog serijala koji je očarao milijune! Njihova veza zauvijek ih je promijenila. Je li i ljubav nestala? Peti i posljednji nastavak svjetskog fenomena, otkriva kako Tessa i Hardin žive odvojene živote, nakon što je Hardin objavio svoju knjigu bez njezina znanja. Sam u Engleskoj, Hardin se odaje alkoholu i drugim štetnim navikama.

Da stvari budu još gore, ima spisateljsku blokadu i možda će morati vratiti popriličan predujam koji je dobio za novu knjigu ako je uskoro ne završi. Suočen sa svojim demonima, Hardin počinje shvaćati da je jedini način na koji može krenuti naprijed i dobiti novu šansu da ponovno pridobije Tessu, taj da ispravi nepravde učinjene u prošlosti.

Od njihova prvog susreta, Tessi i Hardinu život se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savjete, uvjereni da njihova ljubav ne priznaje nikakve granice. Cijena je, ipak, bila velika.

Ovaj film pogledajte u četvrtak i nedjelju od 18 sati te u subotu od 21 sat.

"Ubojstvo u Veneciji"

Kenneth Branagh vraća se u svoj zadivljujući portret detektiva Herculea Poirota u najnovijoj adaptaciji bezvremenske Agathe Christie.

Detektiv Hercule Poirot je u mirovini i živi povučeno u Veneciji. Usprkos vlastitom protivljenju, pozvan je na seansu na koju nerado odlazi. Kada gost bude ubijen u ukletoj palači u kojoj se održava seansa, Poirot je primoran vratiti se iz mirovine i ponovo upotrijebiti svoje svjetski poznate detektivske vještine. Poirot pritom otkriva skriveni svijet tajni i budi duhove zaboravljene prošlosti.

Fil je na rasporedu u četvrtak, petak i nedjelju od 20 sati. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku