Fotografija: Ovog tjedna u daruvarskom kinu prikazuju se dva filma/ Foto: POU Daruvar
Ovog tjedna u daruvarskom kinu prikazuju se dva filma/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino ovog tjedna stiže najkrvavije izdanje kultnog horor serijala

Premisa čitavog serijala vrti se oko drevnog sumerskog teksta Necronomicon Ex-Mortisa, odnosno verzije Knjige mrtvih koja služi kao portal koji vodi u dimenziju punu demona



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o povijesnoj akcijskoj avanturi "Tri mušketira: d’Artagnan" i hororu "Zla smrt: Buđenje".

"Tri mušketira: d’Artagnan"

Nova, raskošna adaptacija slavnog romana Alexandre Dumasa predstavlja nove likove i brojne lokacije, od slavnog Louvrea do Buckinghamske palače, preko oluka Pariza do opsade La Rochellea…

Nevjerojatna, herojska priča, govori o mladiću po imenu dArtagnan koji od kuće odlazi u Pariz, nadajući se da će postati mušketir garde. Unatoč neuspješnoj regrutaciji, on ipak postaje dio trojice najdojmljivijih mušketira – Athosa, Aramisa i Portosa – i ubrzo se uklopi u njihov način života. U kraljevstvu podijeljenom vjerskim ratovima i pod prijetnjom britanske invazije, šačica muškaraca i žena ukrstit će mačeve i vezati svoju sudbinu za sudbinu Francuske.

Ovaj film možete pogledati u četvrtak od 20 sati ne u subotu i nedjelju od 18.30 sati.

"Zla smrt: Buđenje"

Kultna horor franšiza Sama Raimija vraća se u najkrvavijem izdanju na velika platna! Premisa čitavog serijala vrti se oko drevnog sumerskog teksta Necronomicon Ex-Mortisa, odnosno verzije Knjige mrtvih koja služi kao portal koji vodi u dimenziju punu demona.

Uvrnuta priča o dvije otuđene sestre kreće kada Beth (Lily Sullivan) posjeti svoju stariju sestru Ellie (Alyssa Sutherland) koja sama odgaja troje djece u malom stanu u Los Angelesu. Njihovo ponovno okupljanje prekinut će otkriće tajanstvene knjige duboko u unutrašnjosti Elliene zgrade koja će omogućiti buđenje zastrašujućih demona i natjerati Beth u bitku za preživljavanje dok je suočena s najstrašnijom verzijom majčinstva koju si itko može zamisliti.

Novi nastavak kultnog serijala pogledajte u petak od 20 sati te u subotu i nedjelju od 21 sat. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!