Fotografija: Predstava je na rasporedu u subotu u 11 sati/ Foto: POU Daruvar
Galerija
Predstava je na rasporedu u subotu u 11 sati/ Foto: POU Daruvar

U Daruvar stiže sjajna predstava za djecu "Jonathan", inspirirana romanom "Galeb Jonathan Livingston"

Nastavlja se sjajan projekt daruvarskog nastavnika Vladana Ivkovića, a ovog puta u goste dolaze Mali teatar i Teatar 002



Sjajan projekt daruvarskog nastavnika Vladana Ivkovića - kazališna matineja, nastavlja se ove subote. Naime, ovog puta u Daruvar stiže Mali teatar i Teatar 002 s predstavom "Jonathan" inspiriranom romanom Richarda Bacha "Galeb Jonathan Livingston". 

O predstavi

- Jeste li čitali “Galeba Jonathana Livingstona”? Čitate li knjige uopće? Tri junaka ove predstave različito se sjećaju priče koja ih je jednom inspirirala. Kroz snažnu glazbu rock benda i osobnu transformaciju, razigravaju teme koje se kriju među koricama Bachovog “Galeba”. Uvijek aktualne, a danas, kad nam umjetna inteligencija kljuca na vrat, možda više nego ikad. Što je sloboda, gdje se skriva sreća, koja je najbrža stvar na svijetu?, pitaju se organizatori te nastavljaju.

Ulaznice se kupuju na blagajni kina na dan predstave/ Foto: POU Daruvar
Ulaznice se kupuju na blagajni kina na dan predstave/ Foto: POU Daruvar

- Odgovori na ova i mnoga druga pitanja skrivaju se u predstavi o samoaktualizaciji i pronalaženju vlastitog identiteta. Nadamo se da će “Jonathan” poslužiti kao podrška generaciji djece i mladih u potrazi za svojim mjestom pod nebeskim svodom društvenih očekivanja. Svatko od nas sposoban je ostvariti svoj potencijal i uzletjeti iznad svih ograničenja, istaknuli su.

Ulaznice 3 eura

Tekst predstave potpisuje Igor Baksa, za režiju je zadužen Davor Dokleja, glazba je djelo ansambla predstave i Igora Bakse, dok su za vizualni identitet te grafičko oblikovanje zaslužni Bruno Kontrec, odnosno Mario Jakšić.

Recimo i to da u predstavi igraju Aleksandar Filo, Mario Jakšić i Bruno Kontrec.

- Predstava je namijenjena za djecu od 10 godina pa na više. Traje 45 minuta, a ulaznice po cijeni od 3 eura mogu se kupiti na dan predstave na blagajni kina. Predstave je na rasporedu po već uhodanom terminu od 11 sati, zaključili su organizatori. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!