Fotografija: Predstava Agencija za sreću/ Foto: POU Daruvar
Predstava Agencija za sreću/ Foto: POU Daruvar

U Daruvar stiže sjajna predstava najizvođenijeg hrvatskog dramatičara Mire Gavrana

Pred gledateljima je dirljiva i duhovita priča karakteristična za romantične komedije kakve smo nekada voljeliMiro Gavran, uvjerljivo najizvođeniji hrvatski dramatičar i romanopisac, sa svojim Teatrom Gavran stiže u Daruvar. 

Publici će se predstaviti romantičnom komedijom "Agencija za sreću" koja će biti prikazana u srijedu u 20 sati. 

"Hrvatska nije Japan"

-  „Agencija za sreću“ neobična je romantična komedija koja donosi tople prepoznatljive junake koji će zahvaljujući prvoj agenciji u Hrvatskoj utemeljenoj po uzoru na slične agencije u Japanu riješiti sve svoje emotivne probleme. Ali Hrvatska nije Japan i sve bi moglo krenuti neočekivanim smjerom. Emotivne situacije preokreću se u komične. Pred gledateljima je dirljiva i duhovita priča karakteristična za romantične komedije kakve smo nekada voljeli - pojašnjavaju iz Pučkog otvorenog učilišta Daruvar.

Autor komedije je Miro Gavran, režiju potpisuje Mladena Gavran, a u glavnim se ulogama osim Mladene pojavljuju i Nevena Vukes te Mirel Huskić. Cijena ulaznice je sedam eura, no za umirovljenike i invalide vrijedi popust pa je cijena pet eura. Ulaznice se mogu kupiti preko interneta te u upravi Pučkog otvorenog učilišta Daruvar. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!