Fotografija: Daruvarčani će se dva dana dobro zabavljati/Foto: Predrag Uskoković
Galerija
Daruvarčani će se dva dana dobro zabavljati/Foto: Predrag Uskoković

U Daruvar se vratio Flig festival! Glazba će se čuti u svakom kutku grada...

Nakon prošlogodinje pauze, veselimo se nastavku našeg tradicionalnog festivala. Otvorenje je na središnjem trgu, međutim tijekom subotnjeg jutra izvođači će nastupat i na drugim lokacijama, poručila je Cegledi




Nakon Blues Rock te Rockabilly festivala, Daruvarčani, ali i svi gosti, od sutra ponovno mogu uživati u glazbenim poslasticama. Naime, koncertom GPO Daruvar te nastupom Daruvarskih mažoretkinja Da-Me, sutra će od 19 sati na Trgu kralja Tomislava započeti 13. izdanje Međunarodnog festivala limenih glazbi-Flig 2021.

"Grad živi"

- Nakon prošlogodinje pauze iz svim znanih razloga, veselimo se nastavku našeg tradicionalnog festivala. Otvorenje je u pravilu  na središnjem trgu, međutim tijekom subotnjeg jutra izvođači će nastupat i na drugim lokacijama, kao što je prostor ispred DM-a ili u Julijevom parku. Time želimo poslati poruku da grad živi te da se glazba čuje sa svih uglova, a ujedno se posjetitelji pozivaju na šetnju, ukoliko žele čuti sve izvođače, istaknula je zamjenica daruvarskog gradonačelnika Vanda Cegledi te pozvala sugrađane, ali i sve ostale, da posjete ovogodišnji Flig.

<p>Plakat ovogodišnjeg Flig-a/ Foto: POU Daruvar</p>

Plakat ovogodišnjeg Flig-a/ Foto: POU Daruvar

Osim spomenutih domaćih predstavnika, publici će se prvog dana predstaviti i Big Bend Bjelovar. Nadalje, tijekom subote svoj obol festivalu dat će i gosti iz Zagreba, Požege, Daruvarskog Brestovca te glazbenici iz Češke.

Dodajmo i to da se cjelokupni festival održava na otvorenom, uz pridržavanje svih epidemioloških uvjeta. Organizatori ove manifestacije ponovno su Grad Daruvar i Pučko otvoreno učilište Daruvar. 

Vidimo se u petak i subotu na daruvarskim ulicama!