Fotografija: Marina Đokić/ Foto: Narodna knjižnica Petar Preradović
Galerija
Marina Đokić/ Foto: Narodna knjižnica Petar Preradović

U bjelovarskoj knjižnici večeras se sprema astro magic show Marine Đokić

Marina Đokić je diplomirana pravnica, koju je oduvijek privlačilo sve što je mistično, duboko i skriveno pa nije ni čudno da je karijeru izgradila rješavajući zločine, kažu iz bjelovarske knjižnice



Na Studijskom odjelu Narodne knjižnice "Petar Preradović" u Bjelovar sprema se astro magic show Marine Đokić. Naime, riječ je o predavanju po nazivom Amor fati ili kako da vam astrologija ne bude samo jednokratna novogodišnja odluka?

- Marina Đokić je diplomirana pravnica, rođena u Splitu 1984. godine. Oduvijek ju je privlačilo sve što je mistično, duboko, tajno i skriveno pa nije ni čudno da je karijeru izgradila rješavajući zločine. Osim toga, Marina je strastveni audiofil, kolekcionar šešira, ljubitelj prirode i planinar, poručili su iz bjelovarske knjižnice.

Plakat predavanja/ Foto: Narodna knjižnica Petar Preradović
Plakat predavanja/ Foto: Narodna knjižnica Petar Preradović

Naime, ovaj događaj trebao je biti održan sredinom srpnja u Boho parku, ali je zbog nemogućnosti dolaska predavačice odgođen. Drugi priliku za uživanje u astro magic showu Bjelovarčani će imati u srijedu, 7. rujna, s početkom u 19 sati.