Fotografija: Foto: Narodna knjižnica
Galerija
Foto: Narodna knjižnica "Petar Preradović" Bjelovar

U bjelovarskoj knjižnici izložba Slavena Bandura: "Sjajna kombinacija glazbe i fotografije"

Ova izložba se otvara sutra, 16. veljače, u 18 sati i nudi jedinstvenu priliku da uronite u svijet glazbe kroz objektiv umjetnika koji dijeli svoju strast za glazbom i fotografijomBJELOVAR - Iz Narodne knjižnice „Petar Preradović“ pozivaju sve sugrađane na sutrašnje svečano otvorenje izložbe Slavena Bandura pod nazivom “Okom glazbenika” koju predstavljaju u sklopu projekta Grad i njegovi ljudi.

Naime, spomenutim projektom u knjižnici predstavljaju zavičajne umjetnike koji se bave raznolikim kreativnim radom – slikarstvom, fotografijom, stripom, književnošću…

Izložba će biti svečano otvorena 16. veljače u 18 sati na Studijskom odjelu (2. kat).

Foto: Narodna knjižnica
Foto: Narodna knjižnica "Petar Preradović" Bjelovar

- Proslavimo ovu jedinstvenu kombinaciju glazbe i fotografije koja će sigurno ostaviti nezaboravan dojam na sve posjetitelje. Izložba će biti otvorena za javnost od 15. veljače do 15. ožujka te će se moći pogledati u prizemlju, na prvom i drugom katu Knjižnice.

Ova jedinstvena izložba donosi spoj glazbe i fotografije kroz objektiv talentiranog bjelovarskog glazbenika, kažu iz knjižnice.

Inspiraciju pronalazi u prirodi

Slaven Bandur rođen je 1970. godine, bjelovarski je glazbenik čija je strast za fotografijom procvjetala kada je 2017. dobio svoj prvi fotoaparat, Nikon D3300. On od tada, neumorno bilježi svaki trenutak koji ga nadahne, noseći svoju kameru sa sobom na putovanjima, zajedno s gitarom. Bandur se drži Tolkienove rečenice “glazba je bila prije stvari, u stvarima je i bit će poslije stvari“, a inspiraciju pronalazi u prirodi, urbanom okruženju i ljudima.

Foto: Narodna knjižnica
Foto: Narodna knjižnica "Petar Preradović" Bjelovar

Njegove fotografije redovito krase njegov Facebook profil, Instagram te stranice poput 500pix i Guru Shots.

Ova izložba nudi jedinstvenu priliku da uronite u svijet glazbe kroz objektiv umjetnika koji dijeli svoju strast za glazbom i fotografijom.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!