Fotografija: Izvođači tradicionalno nastupaju u narodnim nošnjama/Foto: Martina Čapo
Galerija
Izvođači tradicionalno nastupaju u narodnim nošnjama/Foto: Martina Čapo

Tradicionalni koncert HORKUD-a 'S Golubom kroz godinu': "I stari i mladi će pokazati što znaju"

U više od 50 nastupa u 2023. bilo je puno toga lijepog, veselog i zabavnog što ćemo sada pokazati - najavljuju organizatori



HORKUD „Golub“ poziva sve zainteresirane na koncert „ S Golubom kroz godinu“ koji će se održati u subotu 6. travnja u Domu kulture Bjelovar, s početkom u 19 sati.

- Na njemu ćemo pokazati što smo to sve radili tijekom 2023. godine. Bit će to zabavni presjek aktivnosti svih naših članova, od onih najmlađih pa do najstarijih. Bit će i plesa, sviranja, pjevanja, ali i šale. U više od 50 nastupa u 2023.  bilo je puno toga lijepog, veselog i zabavnog što ćemo sada pokazati - najavljuju organizatori. 

Veseli ih kažu, sve veći broj članova, pogotovo onih malih, od kojih će se sigurno naći oni koji će kao stariji nastaviti rad društva dug sad već 137 godina.

Koncert Goluba u Bjelovaru/ Foto: HORKUD Golub
Koncert Goluba u Bjelovaru/ Foto: HORKUD Golub

- Raduje nas aktivnost i postignuće svake sekcije za sebe, a imamo ih sedam. Veliki je to organizacijski i financijski zalogaj no imamo voditeljice i voditelje koji imaju ideje i znanja sve to odraditi. Zahvalni smo svima koji prepoznaju i podržavaju naš trud i rad. Veseli nas i zadovoljna, vjerna publika pred kojom uvijek imamo veliku odgovornost. Zbog svega toga imamo i potrebu, ali i dužnost upoznati širu javnost, između ostalog, gdje su to i u što iskorištena sredstva dobivena iz javnih izvora 2023. godine - poručuju iz Goluba.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!