Fotografija: Vinko Kraljević glumi starog političkog lisca, a Zoran Pribičević mladu političku nadu/Foto: Zvonimir Ferina/Teatar Gavran
Galerija
Vinko Kraljević glumi starog političkog lisca, a Zoran Pribičević mladu političku nadu/Foto: Zvonimir Ferina/Teatar Gavran

Teatar Gavran stiže u Daruvar sa svojom hit predstavom "Glasnogovornik"

Stari politički lisac postaje mentorom i zaštitnikom mladiću uvodeći ga u složeni svijet spletki i manipulacija



U daruvarskoj kinodvorani u utorak u 19.30 sati možete pogledati "Glasnogovornika" - hit predstavu Teatra Gavran iz Zagreba.

U političkoj drami “Glasnogovornik”, Miro Gavran sučeljava iskusnog ostarjelog političara s mladićem koji tek ulazi u svijet politike. Stari politički lisac, kojega glumi Vinko Kraljević, postaje mentorom i zaštitnikom mladiću kojeg utjelovljuje Zoran Pribičević, uvodeći ga u složeni svijet spletki i manipulacija, postupno razotkrivajući svoje životne principe.

Hit predstava
Hit predstava "Glasnogovornik"/Foto: Zvonimir Ferina/Teatar Gavran

Na kraju ove uzbudljive priče mladić koji se tek počeo uspinjati na hijerarhiji moći, razotkrit će svoje motive za bavljenje poslom koji je često na zlu glasu. Sukob dvojice različitih karaktera je neizbježan, kao i demaskiranje društvenih i osobnih pozlata. Riječ je o drami punoj neočekivanih obrata, duboko uronjenoj u našu stvarnost.

Foto: Teatar Gavran
Foto: Teatar Gavran

Predstavu "Glasnogovornik" režirala je Mladena Gavran, kostime je odabrala Đurđa Janeš, scenograf je Jakov Gavran, autor glazbe Filip Gjud, oblikovatelj tona Neven Zebić, a svjetla Mario Vnučec.

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u upravi Pučkog otvorenog učilišta Daruvar po cijeni od 7 eura, dok je cijena za umirovljenike i invalide 5 eura. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!