Fotografija: Već prvog dana odaziv je bio iznimno velik/ Foto: D. Kirin
Galerija
Već prvog dana odaziv je bio iznimno velik/ Foto: D. Kirin

Škola crtanja i slikanja privukla veliki broj Čazmanaca. Još uvijek se stignete prijaviti

Radionice su namijenjene svim generacijama, odnosno djeci školske dobi, odraslima te umirovljenicima, a svakom polazniku nudi se individualni pristup



Stanovnici Čazme dobili su novi zabavni sadržaj u svom gradu. Naime, u tijeku su upisi za "Školu crtanja i slikanja za djecu i odrasle", koju vodi mag.art. Matko Antolčić.

Upisi su u tijeku/ Foto: D. Kirin
Upisi su u tijeku/ Foto: D. Kirin

Ideja za pokretanje škole nastala je nakon radionica održanih prošlo ljeto i jesen, na kojima je Marko uvidio da u Čazmi postoji talenta, ali i interesa te je odlučio proširiti ponudu. Radionice su namijenjene svim generacijama, odnosno djeci školske dobi, odraslima te umirovljenicima.

Individualni pristup

- Na tečaju za djecu učimo slikati i crtati, promatramo važne umjetnike iz povijesti razgovaramo o umjetnosti, ali ujedno i potičemo razvijanje umjetničkih vještina i kreativno razmišljanje kod najmlađih, uz individualni pristup prema svakom polazniku, pored ostalog stoji u opisu grupe za školarce.

Matko Antolčić, voditelj radionica/ Foto: D. Kirin
Matko Antolčić, voditelj radionica/ Foto: D. Kirin

Što se tečaja za odrasle tiče, naglasak je stavljen na klasične crtačke i slikarske tehnike, kao što su crtanje olovkom, ugljenom, ali i akvarelom temperama, akrilom te uljanim tehnikama. Nadalje, oba tečaja obuhvaćaju i osnove kiparstva, ali oblikovanja glinom i žicom.

Posebne ponude

Također, u ponudi je i posebni program Art party, slikarska zabavna radionica za odrasle koja ne zahtijeva prethodno iskustvo u slikanju. 

Sve dodatne informacije oko termina upisa, ali i cijene programa mogu se dobiti na Facebook stranici ovog umjetnika. 

Inače, Škola slikanja službeno je otvorena ove subote u Ateljeu Antolčić, a već prvi dan potvrdila se teza da u Čazmi interes za ovim radionicama itekako postoji. 

Opisi programa/ Foto: Matko Antolčić
Opisi programa/ Foto: Matko Antolčić

Cijene programa/ Foto: Matko Antolčić
Cijene programa/ Foto: Matko Antolčić