Fotografija: Novinar Saša Leković/ Foto: privatni album
Galerija
Novinar Saša Leković/ Foto: privatni album

Saša Leković predstavlja neobičnu zbirku poezije: "To je igra riječima koje izbacujem iz sebe"

"Ako vam bilo što od onoga što ćete čuti na našem susretu i(li) pronaći u ovoj knjižici bude išta značilo u terapeutske svrhe - vrijedilo je. Terapija je uspjela", poručuje autor



Poznati hrvatski novinar iz Daruvara Saša Leković predstavit će u srijedu 13. ožujka, s početkom od 18 sati, u Pučkoj knjižnici i čitaonici Daruvar svoju zbirku pjesama "Htio sam napisati pjesmu". 
Dan kasnije, od 19.30 predstavljanje će biti i u zagrebačkoj Knjižnici Bogdana Ogrizovića.

Svima besplatan primjerak

- Svi koji dođu, nakon čitanja i razgovora dobit će besplatan primjerak te knjižice koju zovem terapijskom pjesamaricom jer to što sam napisao ne smatram nekom ozbiljnom poezijom. Nisam toliko ohol. To je igranje riječima koje izbacujem iz sebe. Da se očistim. Vi to zovite kako god hoćete - poručio je autor.

Najava predstavljanja zbirke u daruvarskoj knjižnici/ Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Najava predstavljanja zbirke u daruvarskoj knjižnici/ Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

- Meni je svako pisanje (a čitav život živim za i od pisanja novinarskih tekstova) jedna vrsta terapije, kao uostalom i svakome tko nešto slično radi, bilo da piše vrhunski sadržaj ili samo piskara. Ako vam bilo što od onoga što ćete čuti na našem susretu i(li) pronaći u ovoj knjižici bude išta značilo u terapeutske svrhe - vrijedilo je. Terapija je uspjela - dodao je. 

Knjižnica ističe da se za sudjelovanje na promociji potrebno ranije prijaviti. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!