Fotografija: Kuća obitelji Pleše koja redovito sudjeluje u akciji "Najljepša božićna okućnica Grada Lipika" gdje učestalo osvaja titulu jedne od najljepših okućnica/Foto: Compas.hr
Galerija
Kuća obitelji Pleše koja redovito sudjeluje u akciji "Najljepša božićna okućnica Grada Lipika" gdje učestalo osvaja titulu jedne od najljepših okućnica/Foto: Compas.hr

Prijavite se na natječaj za najljepšu božićnu okućnicu Lipika 2021.

Budući da Lipičani, ukrašavajući svoje okućnice, pomažu na promociji lipičke turističke destinacije, svaki prijavljeni sudionik dobit će od TZ nagradni bon u iznosu od 300 kunaLIPIK - Turistička zajednica Grada Lipika otvorila je prijave za najljepšu božićnu okućnicu Grada Lipika 2021, piše Compas.

- Polako pada mrak, a sve više naš grad sjaji, uređen božićnim ukrasima i lampicama. Vjerujemo da smo svi djeca u nekim stvarima, a Božićno vrijeme nam dopušta da to pokažemo i drugima. Ukoliko ste ukrasili Vašu okućnicu s božićnim lampicama makar za sebe, pokažite to i drugima te se prijavite na tradicionalnu turističku akciju Grada Lipika i Turističke zajednice za "Najljepšu božićnu okućnicu grada Lipika u 2021. godini", poručuje tajnik TZ Lipik Hrvoje Kovačić onima koji će se odlučiti ove godine prijaviti na ovaj sad već tradicionalni natječaj.

Novčane nagrade

- Budući da i vi, ukrašavajući svoje okućnice, radite na promociji naše turističke destinacije, želimo svakog prijavljenog sudionika nagraditi bonom od 300 kuna, tako da se sljedeće godine naš grad i više ukrasi, postane ljepši i sjajniji u božićno vrijeme, poručuje Kovačić, piše Compas.

Lipik se može pohvaliti krasnim adventskim ukrasima na javnim površinama/Foto: Compas.hr
Lipik se može pohvaliti krasnim adventskim ukrasima na javnim površinama/Foto: Compas.hr

Svoj balkon vrti i/ili okućnicu na natječaj možete prijaviti na broj telefona 098 575 335 ili putem elektroničke pošte na adresu tz.lipik@gmail.com.