Fotografija: Nova predstava Kerekesh Teatra stiže u Kapelu/ Foto: Kerekesh Teatar
Galerija
Nova predstava Kerekesh Teatra stiže u Kapelu/ Foto: Kerekesh Teatar

Predstava "Babinjak" Kerekesh Teatra koja igra u Kapeli rasprodana: "Osiguran je dodatni termin"

Uz stalno preispitivanje svojih odluka i borbe sa strahom od neuspjeha ova predstava će govoriti o problemima nasilja nad ženama, kao i o empatiji i međusobnoj pomoći



Općina Kapela nastavlja sjajnu suradnju s Kerekesh Teatrom.  Predstava "Babinjak" koja 3. ožujka stiže u Kapelu, a koju izvodi Kerekesh Teatar rasprodana je u rekordnom roku. Pa su organizatori osigurali dodatni termin. Osim popunjene koju će oni koji su na vrijeme kupili kartu pogledati u 20 sati, svi zainteresirani ovu predstavu mogu pogledati istoga dana s početkom u 18 sati.

Ulaznice kao i do sada možete kupiti u Ghetaldus poslovnici u Bjelovaru ili preko Entrio.hr.

Kako kažu organizatori, "Babinjak" okreće novu kazališnu stranicu Kerekesh Teatra.

Foto: Kerekesh plakat
Foto: Kerekesh plakat

Naime, Ljubomir Kerekeš pripremio je novu predstavu, a ovog puta će nastupiti četiri dame: Kata, Seka, Ružica i Boža, inače članice Udruge žena ''Moramo'' koje imaju puno većih problema od običnog uživanja u traču. Predstava će se izvoditi pod nazivom ''Babinjak''.

Nova stranica Kerekesh Teatra

- "Babinjak" ne mora nužno biti trač partija ili razmjena recepata. Odlučne u svojoj nakani da opljačkaju lokalnu mesnicu jer im je bahati mesar prodao staro i pokvareno meso zbog kojega je smrtno stradao Katin pas, počinju pripreme za dugo očekivanu osvetu kako bi se konačno zauzele za sebe i pomogle u humanitarnoj akciji. Uz stalno preispitivanje svojih odluka i borbe sa strahom od neuspjeha ova predstava će govoriti o problemima nasilja nad ženama, o problemima etiketiranja i omalovažavanja žena u društvu, kao i o empatiji i međusobnoj pomoći koje danas u društvu ima sve manje, stoji u opisu predstave.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!