Fotografija: Petar Zecimir 2: Skok u avanturu/ Foto: POU Daruvar
Petar Zecimir 2: Skok u avanturu/ Foto: POU Daruvar

Povedite klince sutra u daruvarsko kino na besplatnu projekciju Petra Zecimira 2

Ova animirano-igrana komična avantura prikazuje se u sklopu subotnjih matineja Male škole kulture, a organizatori kažu da je film izvrsna prilika za kraj proljetnih praznika



U sklopu Male škole kulture u daruvarskom Kinu 30. svibnja u subotu, 6. travnja sve očekuje besplatna projekcija - subotnja matineja, animirano- igrana komična avantura  "Petar Zecimir 2: Skok u avanturu" (2021.)

Izvrsna je to prilika za kraj proljetnih praznika, poručuju iz Kina. 

Neko vrijeme je prošlo otkako su Petar Zecimir i Tomica zakopali ratnu sjekiru, barem prividno. Biba, Tomica i zečevi osnovali su improviziranu obitelj, ali unatoč svim nastojanjima, Petar nikako da se riješi svoje nestašne reputacije.

Novi svijet

Tražeći avanturu izvan sigurnosti vlastitog vrta, Zecimir otkriva cijeli novi svijet u kojemu se njegovi nestašluci cijene, ali u trenutku kada njegova obitelj odluči sve riskirati kako bi ga pronašla, Petar mora odlučiti kakav zec želi biti. Film je sinkroniziran na hrvatski, a glasove su posudili Luka Bulić, Doris Pinčić, Slavko Sobin, Tihana Lazović, Dušan Bućan, Franjo Dijak. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!